topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk pulled bean bowl

Asiatisk pulled bean bowl

med hvitløksris og syltet rødløk (OBS! Egg følger ikke med)

Lag denne retten en dag du er virkelig sulten, for her får dere et veldig solid måltid som stilner sulten raskt! Pulled bean bowl med hvitløksris i bunnen, toppet med hjemmesyltet rødløk, gulrotbånd, agurk, pulled beans og stekt speilegg. Drypp over en klatt asiatisk majones, og så er maten klar!

Tags:
Rask
Vegetar
Allergener:
Sesam
Egg
Sennep
Soya
Gluten
Hvete
Bygg
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Jasminris

1 stk

Hvitløk

1 stk

Ingefær

1 stk

Agurk

50 g

Asiatisk majones

(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)

240 g

Pulled beans

(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)

1 stk

Lime

1 stk

Gulrot

1 stk

Rødløk

12.5 ml

Hvitvinseddik

75 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Smør (steg 1)

3 ss

Vann (steg 3)

½ ts

Sukker (steg 3)

½ ss

Olivenolje (steg 4)

2 stk

Egg (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier904 kcal
Energi (kj)3783 kj
Fett39.9 g
Mettet fett8.5 g
Karbohydrater89.5 g
Sukker20.1 g
Protein42.6 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok hvitløksris
1

Riv ingefær og hvitløk fint. Smelt smør* [1 ss | 2 ss] i en stor kjele på middels varme. Tilsett hvitløk og ingefær og stek i 1 min. Tilsett vann* [3 dl | 6 dl], ris og salt* [1/2 ts | 1 ts] og kok opp. Senk til lav varme. La putre under lokk i 12 min. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min, eller til servering.

Forbered grønnsaker
2

Skrell gulrot til lange, tynne bånd. Skjær rødløk i tynne, halve skiver. Riv en klype limeskall og skjær lime i båter. Skjær agurk i tynne, halve skiver. VIKTIG: Husk å skrubbe lime før du river skallet

Sylt rødløk
3

Bland halvparten av rødløken, hvitvinseddik [1/2 pakke, 2P], vann* [3 ss | 6 ss], sukker* [1/2 ts | 1 ts] og en klype salt* i en liten skål.

Stek bønner
4

Varm opp olivenolje* [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek pulled beans og resterende rødløk i 3-4 min. Tilsett asiatisk woksaus, limeskall, en skvett limesaft og en stor klype pepper*. La putre i 1 min. Overfør til en skål med lokk for å holde på varmen. 

Stek speilegg
5

Skyll stekepannen og varm opp en ny skvett olivenolje* på middels høy varme. Stek egg* [2 stk | 4 stk] i 4-5 min, eller til ønsket konsistens. Krydre med en klype salt* og pepper*. Hell væsken av syltet rødløk

Servér
6

Anrett hvitløksris, pulled beans, agurk, gulrot og rødløk i dype tallerkener. Topp med speilegg. Drypp over asiatisk majones. Server limebåter ved siden av.