topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk vegetardeig-bowl

Asiatisk vegetardeig-bowl

med korianderris og kremet rødkålslaw

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

I dag har vi latt oss inspirere av det asiatiske kjøkken og skal lage en nydelig vegetarbowl med vegetardeig, gulrot, asiatisk woksaus og lime. Vi serverer bowlen med luftig korianderris og en kremet rødkålsslaw med sesammajones.

Tags:
Rask
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Gluten
Bygg
Soya
Sulfitter
Hvete
Sesam
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

160 g

Vegetardeig

(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)

2 stk

Gulrot

150 g

Rødkål

1 stk

Lime

75 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

1 pose

Koriander

50 g

Svart sesammajones

(Inneholder Sennep, Soya, Gluten, Hvete, Sesam, Egg)

150 g

Langkornet hvit ris

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 4)

½ dl

Vann (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier731 kcal
Energi (kj)3057 kj
Fett30.2 g
Mettet fett3.5 g
Karbohydrater85.9 g
Sukker22.3 g
Protein23.7 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en kjele med vann [2,5 dl | 5 dl] under lokk.

Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts], senk til middels lav varme og la småkoke under lokk i 11 min. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min til.

TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler.  

Lag rødkålslaw
2

I mellomtiden, riv gulrot (uskrelt) grovt.

Skjær lime i båter.

Grovhakk koriander. 

Bland rødkål, svart sesammajones, en skvett limesaft, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og halvparten av revet gulrot i en skål. Sett til side til servering.

Stek vegetardeig
3

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek vegetardeig i 3-4 min, eller til lett brunet.

Tilsett resterende gulrot og stek i ytterligere 1 min.

Lag saus
4

Senk til middels varme og rør inn asiatisk woksaus, vann [1/2 dl | 1 dl], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en skvett limesaft. Kok i 1-2 min, eller til gjennomvarm.

Bland ris og koriander
5

Når risen er ferdig, rør inn koriander.

TIPS: Liker du ikke koriander, reduser eller fjern mengden.

Server
6

Anrett ris og vegetardeig i dype tallerkener.

Topp med rødkålslaw.

Server resterende limebåter ved siden av og press en skvett limesaft over retten om ønskelig.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image