topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk vegetardeigbowl

Asiatisk vegetardeigbowl

med ponzu-kålsalat og asiatisk majones

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

I dag frister vi med en rask og god vegetarbowl inspirert av det asiatiske kjøkken. Vi steker vegetardeig med søt chilisaus, soyasaus og ingefær. Deretter bygger vi bowlen med luftige ris, vegetardeig, ponzu-kålsalat med gulrot og agurk, og topper alt med sprøstekt løk, peanøtter og asiatisk majones.

Tags:
Rask
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Gluten
Bygg
Soya
Sennep
Egg
Hvete
Peanøtter
Sesam
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

160 g

Vegetardeig

(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

150 g

Langkornet hvit ris

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

½ stk

Sprøstekt løk

(Inneholder Gluten)

50 g

Asiatisk majones

(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)

40 g

Søt chilisaus

1 stk

Gulrot

15 ml

Ponzudressing

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten, Sulfitter)

1 stk

Agurk

75 g

Rødkål

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 1)

2.5 dl

Vann (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

1 ss

Vann (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier833 kcal
Energi (kj)3487 kj
Fett39.3 g
Mettet fett6.7 g
Karbohydrater89 g
Sukker22.2 g
Protein26.7 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann [2,5 dl | 5 dl] i en mellomstor kjele med lokk. 

Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts] og rør. Senk til middels lav varme og la putre under lokk i 11 min. Fjern fra varmen og la stå med lokk til servering. 

TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler. 

Stek vegetardeig
2

I mellomtiden, varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. 

Stek vegetardeig og Ginger Ninja i 3-4 min, eller til lett brunet. 

I mellomtiden, del agurk i to og skjær tynne halvmåner. 

Riv gulrot (uskrelt) grovt.

Lag salat
3

Bland rødkål, gulrot, agurk og ponzudressing i en stor skål. Tilsett en skvett olivenolje om ønskelig. Sett til side. 

Rør søt chilisaus, soyasaus og vann [1 ss | 2 ss] sammen med vegetardeigen i stekepannen. Kok i 1 min, eller til gjennomvarmt.

Server
4

Anrett ris i dype tallerkener. 

Topp med vegetardeig og salat. 

Strø over sprøstekt løk [1/ 2 pakke, 2P] og peanøtter. 

Avslutt med en klatt asiatisk majones.