Inviter til en kreativ og noe utradisjonell tacofest med denne asiatiske vegetardeigtacoen. Vi fyller tacolefsene med spisskålsalat vendt i asiatisk majones, limesyltet rødløk, vegetardeig og gulrot stekt i ingefærkrydder og et utvalg asiatiske sauser. Retten kan fint nytes på familiens tacofredag, eller alle andre dager i uken!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
160 g
Vegetardeig
(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)
5 g
Ginger Ninja
(Inneholder Sennep, Egg)
1 stk
Agurk
150 g
Spisskål, skåret
½ stk
Lime
2 stk
Gulrot
½ stk
Rødløk
50 g
Asiatisk majones
(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
40 g
Søt chilisaus
20 g
Saltede peanøtter
(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)
¼ ts
Salt (steg 1)
¼ ts
Sukker (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 2)
½ ss
Olivenolje (steg 3)
1 ss
Vann (steg 3)
Har du ikke mikrobølgeovn, forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skjær lime [1/2 stk, 2P] i båter.
Skjær rødløk [1/2 stk, 2P] i tynne skiver. Bland rødløk, salt [1/4 ts | 1/2 ts], sukker [1/4 ts | 1/2 ts] og en stor skvett limesaft i en liten skål. Sett til side.
Skjær agurk i 1 cm biter. Bland agurk, spisskål, asiatisk majones og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i en stor skål. Sett til side.
Riv gulrot (uskrelt) grovt.
Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek vegetardeig, gulrot og Ginger Ninja i 4-5 min, eller til lett brunet.
Tilsett søt chilisaus, soyasaus, en klype salt og vann [1 ss | 2 ss]. Kok i 1-2 min, eller til gjennomvarmet.
I mellomtiden, grovhakk peanøtter.
Har du mikrobølgeovn, legg tortillabrød på en tallerken og varm i 30-60 sek.
Bruker du ovn, pakk tortillabrød inn i folie og varm i 4-5 min.
Anrett tortillabrød på tallerkener og fyll med salat.
Topp med asiatisk vegetardeig, syltet løk og et dryss peanøtter.