Kjapp asiatisk vegetardeigtaco
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kjapp asiatisk vegetardeigtaco

Kjapp asiatisk vegetardeigtaco

med woksaus og srirachamajones

Taco fører vanligvis tankene til Mexico, men i dag skal vi lage taco med en asiatisk vri. Vi fyller tortillabrødet med vegetardeig, rødløk, pak choi, gulrot, asiatisk woksaus og sterk srirachamajones. Dette blir en ny favoritt på fredager, eller en helt vanlig hverdag.

Tags:
Vegetar
Melkefri
Rask
Superrask
Plantebasert
Allergener:
Gluten
Hvete
Sulfitter
Sesam
Soya
Bygg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Pak choi

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya)

½ stk

Rødløk

1 stk

Agurk

75 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

160 g

Vegetardeig

(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)

12 ml

Hvitvinseddik

(Inneholder Sulfitter)

50 g

Vegansk srirachamajones

1 g

Chiliflak

1 stk

Gulrot

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til steking

½ ts

Sukker til sylting

1 ss

Vann til sylting

¼ ts

Salt til saus

½ dl

Vann til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier806 kcal
Energi (kj)3373 kj
Fett38.5 g
Mettet fett4.6 g
Karbohydrater82.6 g
Sukker20.2 g
Protein26.7 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft) dersom du ikke har mikrobølgeovn.

Skjær pak choi fint.

Skjær rødløk i tynne, halve skiver.

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek løk i 2-3 min, eller til mykt.

Tilsett pak choi og stek videre i 2-3 min, eller til myk.

Sylt agurk
2

I mellomtiden, riv gulrot (uskrelt) grovt.

Finhakk agurk.

Bland hvitvinseddik, sukker, vann og en klype salt i en liten skål.

Tilsett agurk og sett til side.

Hell av væsken før servering.

Stek vegetardeig
3

Tilsett vegetardeig, asiatisk woksaus, en klype chiliflak, salt og en skvett vann i stekepannen, og varm opp i 2-3 min.

Varm tortillabrød i mikroen i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Server
4

Sett frem alt på bordet.

Fyll tortillabrød med vegetardeig, revet gulrot, syltet agurk og en klatt srirachamajones.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image