Asiatisk reketaco
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk reketaco

Asiatisk reketaco

med bang bang-saus og syrlig pico de gallo

I dag tar vi den kulinariske turen til Asia, og du kan glede deg til spennende og smakfulle asiatiske reketacos. Vi bygger tacos med gulrot, agurk, rødkål, reker og pico de gallo, som er en spansk salsa. Vi topper alt med koriander og hjemmelaget bang bang-saus laget av søt chilisaus, srirachamajones og limesaft.

Tags:
Rask
Spis meg først
Allergener:
Gluten
Hvete
Egg
Sennep
Skalldyr

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya)

75 g

Rødkål

2 g

Jorda Rundt

(Inneholder Egg, Sennep)

1 stk

Lime

150 g

Reker

(Inneholder Skalldyr)

1 stk

Agurk

50 g

Vegansk srirachamajones

1 stk

Tomat

1 stk

Gulrot

1 pose

Koriander

40 g

Søt chilisaus

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til salat

¼ ts

Salt til fisk

¼ ts

Salt til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier714 kcal
Energi (kj)2986 kj
Fett29.2 g
Mettet fett3.6 g
Karbohydrater86.9 g
Sukker23.8 g
Protein21.1 g
Natrium40.5 mg

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Dersom du ikke har en mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C varmluft.

Finhakk agurk og tomat.

Riv gulrot (uskrelt) grovt.

Finhakk løk.

Plukk korianderblad.

Skjær lime i båter.

Lag pico de gallo
2

Bland tomat, agurk, løk, koriander, en stor skvett limesaft og en klype salt og pepper i en skål.

Stek reker
3

Grovhakk reker på et eget skjærebrett og krydre med salt.

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.

Stek reker med Jorda Rundt i 2-3 min, til gjennomstekte.

TIPS: Rekene er gjennomstekte når de er rosa utenpå og matt i midten.

Varm tortillabrød
4

I mellomtiden, varm tortillabrød i mikroen i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i 4-5 min i ovnen.

Lag bang bang-saus
5

Bland søt chilisaus, srirachamajones, en skvett limesaft og en klype salt og pepper i en liten skål.

Server
6

Fyll tortillabrød med gulrot, rødkål, pico de gallo og reker.

Topp med bang bang-saus og en stor skvett limesaft.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image