Asiatiske reketacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatiske reketacos

Asiatiske reketacos

med bang bang-saus og syrlig pico de gallo

I dag tar vi den kulinariske turen til Asia, og du kan glede deg til spennende og smakfulle asiatiske reketacos. Vi bygger tacos med gulrot, agurk, rødkål, reker og pico de gallo, som er en spansk salsa. Vi topper alt med koriander og hjemmelaget bang bang-saus laget av søt chilisaus, srirachamajones og limesaft.

Tags:
Rask
Under 650 kcal
Allergener:
Skalldyr
Sulfitter
Egg
Sennep
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Agurk

1 stk

Tomat

1 stk

Gulrot

1 pose

Koriander

½ stk

Lime

150 g

Reker

(Inneholder Skalldyr, Sulfitter Kan inneholde Melk, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Sesam, Fisk, Bløtdyr)

2 g

Jorda Rundt

(Inneholder Egg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

50 g

Srirachamajones

(Inneholder Egg, Sennep)

40 g

Søt chilisaus

75 g

Rødkål

1 stk

Rødløk

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier635 kcal
Energi (kj)2655 kj
Fett24.1 g
Mettet fett2.9 g
Karbohydrater76.7 g
Sukker23.4 g
Protein23 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Hvis du ikke har en mikrobølgeovn, forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.

Skjær agurk og tomat i 1 cm biter.

Riv gulrot (uskrellet) grovt.

Finhakk rødløk.

Grovhakk koriander.

Skjær lime [½ stk, 2P] i båter. 

Lag pico de gallo
2

Bland tomat, agurk, koriander, rødløk, en stor skvett limesaft og en klype salt og pepper i en skål.

Stek reker
3

Grovhakk reker på et eget skjærebrett, og krydre med en klype salt.

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.

Stek reker krydret med Jorda Rundt [½ pakke, 2P] i 2-3 min, til gjennomstekte.

Varm tortillabrød
4

Legg tortillabrød på en tallerken og varm i mikroen i 30-60 sek.

Bruker du ovn, pakk tortillabrød inn i folie og varm i 4-5 min.

Lag bang bang-saus
5

Bland søt chilisaus, srirachamajones, en skvett limesaft og en klype salt og pepper i en skål.

Server
6

Sett alt frem på bordet.

Fyll tortillabrød med gulrot, rødkål, pico de gallo og reker.

Topp med bang bang-saus.

Press en skvett limesaft over.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image