Taco leder som oftest tankene til Mexico, men denne varianten byr faktisk på asiatiske smaker. Supergode tacos med krydret kjøttdeig, rødløk, gulrot, pak choi og srirachadressing blir en favoritt for hele familien.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Løk
250 g
Kjøttdeig av storfe
37.5 g
Asiatisk woksaus
(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)
50 g
Srirachamajones
(Inneholder Egg, Sennep)
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
½ stk
Lime
1 stk
Pak choi
1 stk
Gulrot
¼ ts
Salt (steg 3)
Finhakk pak choi. Skjær rødløk i tynne skiver. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig, løk og halvparten av pak choi i 3-4 min. Bryt opp kjøttdeigen.
Riv gulrot (uskrellet). Skjær lime i båter [½ stk, 2P].
Tilsett asiatisk woksaus [½ pakke, 2P] til stekepannen og stek i 2-3 min, til sausen er tyknet. Smak til med en stor klype salt* og pepper*.
Bland majones, en skvett limesaft og en skvett sriracha [½ stk, 2P]. TIPS: Sriracha er sterkt, så vær forsiktig.
Varm tortillabrødene i mikroen i 10 sekunder.
Fyll tortilla med kjøttdeig, revet gulrot, pak choi og en skvett majones med sriracha. Server limebåter på siden.