topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatiske tacos

Asiatiske tacos

med kjøttdeig og sterk srirachadressing

Taco leder som oftest tankene til Mexico, men denne varianten byr faktisk på asiatiske smaker. Supergode tacos med krydret kjøttdeig, løk, gulrot, pak choi og srirachadressing blir en favoritt for hele familien.

Tags:
Rask
Barnevennlig
Melkefri
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvete
Sesam
Soya
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Løk

250 g

Kjøttdeig av storfe

37.5 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

50 g

Srirachamajones

(Inneholder Egg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

½ stk

Lime

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulrot

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier852 kcal
Energi (kj)3566 kj
Fett42.6 g
Mettet fett10.8 g
Karbohydrater74.6 g
Sukker23.8 g
Protein38.2 g
Natrium50 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Stek kjøttdeig & løk
1

Finhakk pak choi. Skjær rødløk i tynne skiver. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig, løk og halvparten av pak choi i 3-4 min. Bryt opp kjøttdeigen.

Forbered grønnsaker
2

Riv gulrot (uskrellet). Skjær lime i båter [½ stk, 2P].

Lag saus
3

Tilsett asiatisk woksaus [½ pakke, 2P] til stekepannen og stek i 2-3 min, til sausen er tyknet. Smak til med en stor klype salt* og pepper*.

Bland srirachadressing
4

Bland majones, en skvett limesaft og en skvett sriracha [½ stk, 2P]. TIPS: Sriracha er sterkt, så vær forsiktig.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrødene i mikroen i 10 sekunder.

Server
6

Fyll tortilla med kjøttdeig, revet gulrot, pak choi og en skvett majones med sriracha. Server limebåter på siden.