Taco leder som oftest tankene til Mexico, men denne varianten byr faktisk på asiatiske smaker. Supergode tacos med krydret kjøttdeig, løk, gulrot, pak choi og srirachadressing blir en favoritt for hele familien.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Løk
250 g
Kjøttdeig av storfe
37.5 g
Asiatisk woksaus
(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)
50 g
Srirachamajones
(Inneholder Egg, Sennep)
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
½ stk
Lime
1 stk
Pak choi
1 stk
Gulrot
¼ ts
Salt (steg 3)
Hvis du ikke har mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C varmluft.
Finhakk pak choi. Skjær løk i tynne skiver.
Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.
Stek kjøttdeig, løk og halvparten av pak choi i 3-4 min. Bryt opp kjøttdeigen med stekespaden.
VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.
Riv gulrot (uskrellet) grovt.
Skjær lime [1/2 stk, 2P] i båter.
Tilsett asiatisk woksaus [1/2 pakke, 2P] til stekepannen og stek i 2-3 min, til sausen er tyknet. Krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper.
Bland srirachamajones med en skvett limesaft i en skål.
Varm tortillabrød i mikroen i 30-60 sekunder, eller pakk tortillabrød inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
Fyll hver tortilla med kjøttdeig, revet gulrot, pak choi og en skvett srirachadressing.
Server limebåter på siden.