BBQ glazed sausages
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ glazed sausages

BBQ glazed sausages

with parsley potatoes and kale salad

Tags:
Hvetefri
Barnevennlig
Melkefri
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

150 g

Kålblanding

½ stk

Eple

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

1 pose

Bladpersille

½ stk

Sitron

500 g

Poteter

1 stk

Løk

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 2)

2 ss

Vann* (steg 2)

½ ts

Sukker (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

½ ts

Salt (steg 3)

¼ ts

Sukker (steg 3)

½ ss

Olivenolje (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier610 kcal
Energi (kj)2554 kj
Fett33.6 g
Mettet fett4.3 g
Karbohydrater68.9 g
Sukker22.8 g
Protein8.3 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok poteter
1

Kok opp saltet vann i en mellomstor kjele.

Skjær poteter (uskrelt) i 3 cm biter. 

Kok poteter i 12-15 min, eller til de lett kan stikkes i med en kniv. 

Hell ut vannet. Krydre med en klype salt og pepper. Sett på lokk og sett til side.  

Karamellisér løk
2

Skjær løk i tynne skiver. 

Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] en stor stekepanne på middels varme. 

Stek løk i 5-6 min, eller til mykt. 

Tilsett vann [2 ss | 4 ss], sukker [1/2 ts | 1 ts] og en klype salt. Stek i ytterligere 3-4 min, eller til mørkt og klissete. Overfør til en skål og sett til side.  

3

Del eple [1/2 stk, 2P] i to, fjern kjerne og skjær i tynne skiver. 

Skjær sitron [1/2 stk, 2P] i to. 

Pisk olivenolje [1 ss | 2 ss], sitronsaft [1 ss | 2 ss], salt [1/2 ts | 1 ts] og sukker [1/4 ts | 1/2 ts] i en stor skål.

Bland inn eple og kålblanding. Sett til side. 

Stek pølse
4

Tilsett olivenolje [1/2 ss | 1 ss] til pannen brukt til løk, og varm opp på middels høy varme. 

Stek pølser i 4-6 min, eller til gjennomstekt. 

Tilsett BBQ-saus og karamelliserte løk. Bland godt og stek i 1-2 min, eller til gjennomvarmt. 

5

Finhakk persille. 

Rett før servering, bland persille, majones og salt [1/4 ts | 1/2 ts] sammen med potetene. 

6

Anrett poteter, eplesalat og pølser på tallerkener. 

Hell BBQ-saus fra pannen over pølsene.