Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
60 g
BBQ-saus
(Inneholder Sulfitter, Sennep)
150 g
Kålblanding
½ stk
Eple
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
1 pose
Bladpersille
½ stk
Sitron
500 g
Poteter
1 stk
Løk
½ ss
Olivenolje (steg 2)
2 ss
Vann* (steg 2)
½ ts
Sukker (steg 2)
1 ss
Olivenolje (steg 3)
½ ts
Salt (steg 3)
¼ ts
Sukker (steg 3)
½ ss
Olivenolje (steg 4)
¼ ts
Salt (steg 5)
Kok opp saltet vann i en mellomstor kjele.
Skjær poteter (uskrelt) i 3 cm biter.
Kok poteter i 12-15 min, eller til de lett kan stikkes i med en kniv.
Hell ut vannet. Krydre med en klype salt og pepper. Sett på lokk og sett til side.
Skjær løk i tynne skiver.
Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] en stor stekepanne på middels varme.
Stek løk i 5-6 min, eller til mykt.
Tilsett vann [2 ss | 4 ss], sukker [1/2 ts | 1 ts] og en klype salt. Stek i ytterligere 3-4 min, eller til mørkt og klissete. Overfør til en skål og sett til side.
Del eple [1/2 stk, 2P] i to, fjern kjerne og skjær i tynne skiver.
Skjær sitron [1/2 stk, 2P] i to.
Pisk olivenolje [1 ss | 2 ss], sitronsaft [1 ss | 2 ss], salt [1/2 ts | 1 ts] og sukker [1/4 ts | 1/2 ts] i en stor skål.
Bland inn eple og kålblanding. Sett til side.
Tilsett olivenolje [1/2 ss | 1 ss] til pannen brukt til løk, og varm opp på middels høy varme.
Stek pølser i 4-6 min, eller til gjennomstekt.
Tilsett BBQ-saus og karamelliserte løk. Bland godt og stek i 1-2 min, eller til gjennomvarmt.
Finhakk persille.
Rett før servering, bland persille, majones og salt [1/4 ts | 1/2 ts] sammen med potetene.
Anrett poteter, eplesalat og pølser på tallerkener.
Hell BBQ-saus fra pannen over pølsene.