topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-pizza

BBQ-pizza

med kjøttdeig og grønne tomater

Tags:
Barnevennlig
Allergener:
Hvete
Gluten
Melk
Sulfitter
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Panamat

250 g

Kjøttdeig av storfe

1 stk

Pizzadeig

(Inneholder Hvete, Gluten)

50 g

Revet mozzarella

(Inneholder Melk)

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

1 stk

Rødløk

2 stk

Tomat

1 stk

Hvitløk

½ pakke

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier995 kcal
Energi (kj)4162 kj
Fett32.47 g
Mettet fett12.5 g
Karbohydrater113.24 g
Sukker31.6 g
Protein49.62 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Skjær rødløk
1

Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skjær rødløk i tynne, halve skiver. Finhakk hvitløk.

Stek kjøttdeig
2

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig i 2-4 min, eller til brunet.

Tilsett hakkede tomater
3

Tilsett hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], hvitløk og panamat, og stek i 1-2 min, eller til lett tyknet. Krydre med en klype salt* og pepper*.

Stek pizza
4

Rull pizzadeig (og medfølgende bakepapir) ut på et stekebrett. Fordel kjøttsaus på deigen, og topp med rødløk. Drypp over BBQ-saus, og dryss over revet mozzarella. Bak pizza i ovnen i 14-16 min. TIPS: Hold et godt øye med pizzaen så den ikke brenner seg!

Bland tomater
5

Finhakk tomater. Bland en skvett olivenolje* med en klype salt* og pepper* i en skål.

Server
6

Skjær pizza i passende stykker. Topp med grønn tomat.