I dag kan vi friste med en mettende sandwich med stekte pulled beans, som får en deilig smak av BBQ-saus og vår egen krydderblanding, Ay Cajun-ba. Vi serverer vår BBQ pulled bean-sandwich med ovnsbakte poteter og en kremet coleslaw med aioli, kål og eple.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
2 stk
Briochebrød
(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)
240 g
Pulled beans
(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
60 g
BBQ-saus
(Inneholder Sulfitter, Sennep)
500 g
Poteter
150 g
Spisskål, skåret
40 g
Aioli
(Inneholder Sennep, Egg)
1 stk
Gulrot
1 ss
Vann (steg 3)
1 ss
Olivenolje (steg 4)
1 ss
Smør (steg 4)
Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skjær poteter (uskrelt) i 1 cm båter.
Fordel på et stekebrett med bakepapir. Krydre med salt og pepper og drypp over en skvett olivenolje. Bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min, eller til gylne.
I mellomtiden, riv gulrot (uskrelt) grovt.
Bland aioli, vann [1 ss | 2 ss] og en klype salt og pepper i en skål. Bland inn spisskål og gulrot. Sett til side til servering.
Når potetene har 5 min igjen, varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek pulled beans, Ay Cajun-ba og en klype salt og pepper i 3-4 min.
Rør inn smør [1 ss | 2 ss] og fjern fra varmen. Tilsett BBQ-saus og bland godt.
Skjær briochebrød i to, legg rett på en rist og varm i ovnen i 3-4 min, til gjennomvarm.
Anrett potetbåter på tallerkener.
Legg BBQ-pulled beans og slaw på nedre del av briochebrød, og lukk.
Server resterende slaw på siden.