I dag kan vi friste med en mettende sandwich med stekte Veggie Bites, som får en deilig smak av BBQ-saus og vår egen krydderblanding, Ay Cajun-ba. Vi serverer vår BBQ Veggie Beats-sandwich med ovnsbakte poteter og en kremet coleslaw med aioli, kål og eple.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
240 g
Pulled beans
(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)
150 g
Spisskål, skåret
60 g
BBQ-saus
(Inneholder Sulfitter, Sennep)
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
2 stk
Briochebrød
(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)
1 stk
Gulrot
40 g
Aioli
(Inneholder Sennep, Egg)
500 g
Poteter
¼ ts
Salt til poteter
1 ss
Vann til slaw
1 ss
Olje til steking
¼ ts
Salt til vegetarprotein
1 ss
Smør til saus
Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skjær poteter (uskrelt) i 1 cm båter.
Fordel på et stekebrett med bakepapir. Krydre med salt og pepper og drypp over en skvett olivenolje. Bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min, eller til gylne.
Fjern kjernen og skjær eple i tynne skiver.
Bland aioli, vann og en klype salt og pepper i en skål. Bland inn spisskål og eple. Sett til side til servering.
Når potetene har 5 min igjen, varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek pulled beans, Ay Cajun-ba og en klype salt og pepper i 3-4 min.
Rør inn smør og fjern fra varmen. Tilsett BBQ-saus og bland godt.
Skjær briochebrød i to, legg rett på en rist og varm i ovnen i 3-4 min, til gjennomvarm.
Anrett potetbåter på tallerkener.
Legg BBQ-pulled beans og epleslaw på nedre del av briochebrød, og lukk.
Server resterende epleslaw på siden.