Prøv denne vegetariske versjonen av biffsnadder med et hint av deilig BBQ-grillsmak! Som tilbehør serverer vi grønnsaksfries av potet og gulrot, en frisk eplesalat med strimlet kålblanding, en fyldig BBQ-saus og en velbalansert persilledressing.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
500 g
Poteter
2 stk
Gulrot
200 g
Veganske strimler
(Inneholder Soya)
60 g
BBQ-saus
(Inneholder Sulfitter, Sennep)
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
(Kan inneholde Selleri)
1 stk
Eple
25 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
1 pose
Bladpersille
1 pakke
Yoghurt
(Inneholder Melk)
½ ss
Olivenolje (steg 2)
½ ss
Olivenolje (steg 4)
½ dl
Vann (steg 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet og gulrot (uskrelte) i 1 cm fries.
Overfør til et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med en klype salt og pepper. Bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til møre.
I mellomtiden, skjær eple i to, fjern kjerne og skjær i tynne skiver.
Bland strimlet salat, eple, olivenolje [1/2 ss | 1 ss] og en klype salt og pepper i en mellomstor skål.
Finhakk persille.
Bland yoghurt, majones, persille og en klype salt og pepper i en liten skål.
Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek veganske strimler, Ay Cajun-ba og en klype salt og pepper i 2-3 min, eller til brunet.
Senk varmen til middels, tilsett BBQ-saus og vann [1/2 dl | 1 dl] og kok i 1-2 min, eller til gjennomvarmet.
Anrett grønnsaksfries, BBQ-strimler og salat på tallerkener.
Server med en klatt persilledressing.