Lyst på både taco og burger i dag, men klarer ikke å velge? Lag en kombinasjon med denne superraske oppskriften. Vi fyller tortillas med kjøttdeig, agurk, tomater og kål, og topper med en klatt dressing og sesamfør.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
4 g
Jorda Rundt
(Inneholder Egg, Sennep)
250 g
Kjøttdeig av storfe
1 stk
Løk
½ stk
Agurk
12.5 ml
Hvitvinseddik
(Inneholder Sulfitter)
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
1 stk
Tomat
10 g
Sesamfrø
(Inneholder Sesam Kan inneholde Nøtter, Peanøtter)
150 g
Spisskål, skåret
¼ ts
Sukker (steg 1)
1 ss
Smør (steg 2)
½ ts
Salt (steg 2)
2 ss
Ketchup (steg 3)
1 ss
Vann (steg 3)
Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har mikro.
Kutt agurk [1/2 stk, 2P] fint.
Bland agurk, hvitvinseddik [1/2 pakke, 2P], sukker [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype salt i en liten bolle. Sett til side.
Finhakk løk.
Varm smør [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Tilsett løk, kjøttdeig, Jorda rundt og salt [1/2 ts | 1 ts] og stek i 5-6 min, eller inntil gjennomstekt.
VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.
Finhakk tomat og krydre med en klype salt.
Bland sammen majones, ketchup [2 ss | 4 ss], vann [1 ss | 2 ss] og en klype salt og pepper.
Varm tortillabrød i mikroen i 30-60 sek. Hvis du ikke har mikro, pakkes tortillabrødet inn i folie og varmes i ovnen i 4-5 min.
Fordel tortillabrød på tallerkener, og legg strimlet kål, agurk (med væske) og tomater lagvis.
Hell over saus og pynt med sesamfrø.