Rask burger-bowl med kjøttdeig av storfe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rask burger-bowl med kjøttdeig av storfe

Rask burger-bowl med kjøttdeig av storfe

med jasminris og burgerdressing

Er du fysen på smaken av en burger, men har lyst på en lettere rett til middag? Vår burger-bowl med storfekjøtt gir det det beste av begge verdener - vi samler nemlig alle burgerkomponenter i en skål. Storfekjøttet får godgjøre seg i en fyldig tomatsaus, før det serveres på luftig jasminris og toppes med gouda. Med en frisk salat og burgerdressing er retten komplett.

Tags:
Superrask
Allergener:
Melk
Egg
Sennep
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Jasminris

75 ml

Rømme

(Inneholder Melk)

25 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

4 g

Hello Sunrise

(Inneholder Selleri, Sennep)

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

1 stk

Eple

1 stk

Sitron

250 g

Kjøttdeig av storfe

4 g

Jorda Rundt

(Inneholder Egg, Sennep)

1 boks

Tomatpure

50 g

Revet gouda

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

¼ ts

Salt til dressing

½ ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til kjøtt

1 ss

Vann til saus

1 ss

Ketchup til saus

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier944 kcal
Energi (kj)3951 kj
Fett50.9 g
Mettet fett18.6 g
Karbohydrater80.7 g
Sukker13.8 g
Protein41.2 g
Natrium1907.5 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en mellomstor kjele med vann.

Tilsett ris og salt. Senk til lav varme og la småkoke under lokk i 14 min. Ta kjelen av varmen.

I mellomtiden, bland majones, rømme, Hello Sunrise, salt og en klype pepper i en liten skål. Sett til side.

Lag kjøttsaus
2

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttdeig, Jorden Rundt og salt i 4-5 min, eller til brunet.

Tilsett tomatpure, vann og ketchup. La småkoke i 1 min, eller til noe tyknet.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

Lag salat
3

I mellomtiden, halver eple, fjern frø og skjær i tynne skiver.

Halver sitron.

Bland salatblanding, eple, en stor skvett sitronsaft, olivenolje, salt og en klype pepper i en mellomstor skål.

Server
4

Anrett ris, kjøttsaus og salat i skåler.

Topp kjøttsaus med gouda.

Server med burgerdressing.