Er du fysen på smaken av en burger, men har lyst på en lettere rett til middag? Vår burger-bowl med storfekjøtt gir det det beste av begge verdener - vi samler nemlig alle burgerkomponenter i en skål. Storfekjøttet får godgjøre seg i en fyldig tomatsaus, før det serveres på luftig jasminris og toppes med gouda. Med en frisk salat og burgerdressing er retten komplett.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
150 g
Jasminris
75 ml
Rømme
(Inneholder Melk)
25 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
4 g
Hello Sunrise
(Inneholder Selleri, Sennep)
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
1 stk
Eple
1 stk
Sitron
250 g
Kjøttdeig av storfe
4 g
Jorda Rundt
(Inneholder Egg, Sennep)
1 boks
Tomatpure
50 g
Revet gouda
(Inneholder Melk)
3 dl
Vann til ris
½ ts
Salt til ris
¼ ts
Salt til dressing
½ ss
Olje til steking
¼ ts
Salt til kjøtt
1 ss
Vann til saus
1 ss
Ketchup til saus
1 ss
Olje til salat
¼ ts
Salt til salat
Kok opp en mellomstor kjele med vann.
Tilsett ris og salt. Senk til lav varme og la småkoke under lokk i 14 min. Ta kjelen av varmen.
I mellomtiden, bland majones, rømme, Hello Sunrise, salt og en klype pepper i en liten skål. Sett til side.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek kjøttdeig, Jorden Rundt og salt i 4-5 min, eller til brunet.
Tilsett tomatpure, vann og ketchup. La småkoke i 1 min, eller til noe tyknet.
VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.
I mellomtiden, halver eple, fjern frø og skjær i tynne skiver.
Halver sitron.
Bland salatblanding, eple, en stor skvett sitronsaft, olivenolje, salt og en klype pepper i en mellomstor skål.
Anrett ris, kjøttsaus og salat i skåler.
Topp kjøttsaus med gouda.
Server med burgerdressing.