Cajunkrydrede linser i fylt paprika
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunkrydrede linser i fylt paprika

Cajunkrydrede linser i fylt paprika

med kremet perlecouscous og persille

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetar
Allergener:
Hvete
Gluten
Melk
Sulfitter
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Paprika

½ boks

Tomatpure

170 g

Perlecouscous

(Inneholder Hvete, Gluten)

1 stk

Løk

1 stk

Gulrot

1 pose

Bladpersille

½ pakke

Grønne linser

75 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

50 g

Revet mozzarella

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

4 dl

Vann (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

½ ts

Salt (steg 3)

1 dl

Vann (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier636 kcal
Energi (kj)2661 kj
Fett11.4 g
Mettet fett6.4 g
Karbohydrater94.4 g
Sukker25 g
Protein30 g
Natrium408 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Bak paprika
1

Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Del paprika i to på langs og fjern kjernen.

Legg paprika med bunnen opp på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med en klype salt og pepper. Bak i ovnen i 10-15 min.

Kok perlecouscous
2

Kok opp en kjele med vann [4 dl | 8 dl], grønnsaksbuljong og salt [1/4 ts | 1/2 ts].

Tilsett perlecouscous og senk til middels varme. La småkoke i 12-15 min, eller til myk, men med litt tyggemotstand.

Riv gulrot (uskrelt) grovt.

Finhakk persille og løk.

Hell væsken av grønne linser [1/2 pakke, 2P].

Lag linseblanding
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek linser, gulrot og løk i 3-4 min.

Tilsett Ay Cajun-ba, tomatpuré [1/2 boks, 2P], vann [1 dl | 2 dl], salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper. La småkoke i 2-3 min, eller til gjennomvarm.

Fjern fra varmen og rør inn yoghurt [1 ss | 2 ss].

Fyll paprika
4

Ta paprika ut av ovnen og fyll forsiktig med linseblanding. Strø over mozzarella. Stek i ytterligere 5-7 min, eller til osten er gyllen.

Bland perlecouscous
5

Når couscousen er ferdig, tilsett persille (spar litt til pynt) og resterende yoghurt. Bland godt.

TIPS: Bland rett før servering slik at couscousen holder seg kremet.

Server
6

Anrett kremet perlecouscous på tallerkener og topp med fylte paprika.

Pynt med resterende persille.