Cajunkrydrede vegetardeigtostadas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunkrydrede vegetardeigtostadas

Cajunkrydrede vegetardeigtostadas

med stuede bønner og avokado

Tex-mex er en klassiker i norske husholdninger, særlig på fredager. Piff opp menyen med våre fylte vegetartostadas. Vi serverer tex-mex-krydrede bønner, cajunkrydret vegetardeig og limesyltet rødløk på sprøstekte tortillabrød. Tostadaene toppes med tomat, avokado, koriander og mild rømmedressing for å friske opp smakene. Perfekt fingermat som nytes vel så bra i sofaen som rundt middagsbordet.

Tags:
Rask
Vegetar
Allergener:
Gluten
Hvete
Melk
Bygg
Soya
Sulfitter
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya)

½ stk

Rødløk

75 ml

Rømme

(Inneholder Melk)

1 stk

Lime

1 pakke

Svarte bønner

1 stk

Avokado

160 g

Vegetardeig

(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

1 stk

Tomat

5 g

Tex-Mex

1 pose

Koriander

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Sukker til sylting

1 ss

Vann til sylting

¼ ts

Salt til sylting

¼ ts

Salt til bønner

¼ ts

Salt til vegetarprotein

1 ss

Vann til dressing

¼ ts

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier818 kcal
Energi (kj)3423 kj
Fett30.2 g
Mettet fett7.8 g
Karbohydrater88.6 g
Sukker11.7 g
Protein33.2 g
Natrium408 mg

Framgangsmåte

Stek tortillabrød
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Legg tortillabrød på et stekebrett med bakepapir og pensle med olivenolje.

Stek i ovnen i 6-8 min, eller til gylne.

Ta ut av ovnen og la svalne.

TIPS: Bruk to stekebrett ved behov.

Sylt rødløk
2

I mellomtiden, halver lime.

Skjær rødløk i tynne skiver. 

Bland limesaft, sukker, vann og salt i en liten skål.

Vend rødløk i laken og sett til side. Hell av laken før servering.

Lag bønnestuing
3

Varm opp en mellomstor kjele på middels varme.

Stek sorte bønner (inklusiv væske), grønnsaksbuljong, Tex-Mex, salt og en klype pepper i 4-5 min, eller til gjennomvarmt.

Mos med en potetmoser eller gaffel og hold varmt til servering.

Forbered råvarer
4

I mellomtiden, grovhakk tomat.

Finhakk koriander.

Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje. Skjær i tynne skiver.

Stek vegetardeig
5

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek vegetardeig, Ay Cajun-ba, salt og en klype pepper i 4-5 min, eller til noe brunet.

Bland rømme, vann, salt og en klype pepper i en liten skål.

Server
6

Topp tortillabrød med bønner, vegetardeig, tomat, avokado, syltet rødløk og koriander.

Server med rømme.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image