topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunkrydret ørret

Cajunkrydret ørret

med tabboulehsalat og hvitløksyoghurt

Tabbouleh er en bulgursalat fra Libanon som kan tilberedes med mange ulike og spennende ingredienser. Vi lager vår tabboulehsalat med bulgur, agurk, tomat, rødløk, persille og sitronsaft. Vi serverer vår tabbouleh med ørret, og topper alt med en mild og frisk hvitløksyoghurt.

Tags:
Rask
Under 650 kcal
Under 50g karbo
Spis meg først
Allergener:
Melk
Hvete
Gluten
Fisk
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

75 ml

Yoghurt

(Inneholder Melk)

1 pose

Bladpersille

85 g

Bulgur

(Inneholder Hvete, Gluten)

1 stk

Agurk

½ stk

Rødløk

2 stk

Tomat

½ stk

Hvitløk

250 g

Ørret

(Inneholder Fisk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

½ stk

Sitron

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 5)

¼ ts

Salt (steg 5)

¼ ts

Salt (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier524 kcal
Energi (kj)2192 kj
Fett25 g
Mettet fett3.7 g
Karbohydrater37.1 g
Sukker7.7 g
Protein33.1 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok bulgur
1

Kok opp en kjele med vann [2,5 dl | 4,5 dl].

Tilsett bulgur og salt [1/4 ts | 1/2 ts], og senk til middels lav varme. La småkoke under lokk i 9-10 min, eller til 'al dente'.

Lag hvitløksyoghurt
2

I mellomtiden, press eller finhakk hvitløk [1/2 fedd, 2P].

Skjær sitron [1/2 stk, 2P] i båter.

Bland yoghurt, hvitløk, en skvett sitronsaft og en klype salt og pepper i en liten skål. Sett til side.

Stek fisk
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tørk fisk med kjøkkenpapir og krydre Ay Cajun-ba og salt [1/4 ts | 1/2 ts].

Stek fisk med skinnsiden ned i 3-4 min. Snu og stek videre i 3-5 min, eller til gyllen og gjennomstekt.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet flaker seg og er matt i midten.

Forbered råvarer
4

I mellomtiden, finhakk agurk, tomat og rødløk [1/2 stk, 2P]. 

Grovhakk persille.

Lag tabbouleh
5

Bland agurk, tomat, rødløk, persille, resterende sitronsaft og olivenolje [1 ss | 2 ss] i kjelen med bulgur. Krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper.

Server
6

Anrett tabbouleh i dype tallerkener.

Topp med ørret og hvitløksyoghurt.