Cajunkrydret torsk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunkrydret torsk

Cajunkrydret torsk

med sitronris og svarte bønner

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Cajunkrydret torsk med sitronris og svarte bønner.

Tags:
Kalorilett
Rask
Hvetefri
Melkefri
Allergener:
Fisk
Sulfitter
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Basmatiris

½ stk

Sitron

½ pakke

Svarte bønner

1 boks

Mais

1 stk

Paprika

1 stk

Vårløk

4 g

Hvitløksflørt

250 g

Torsk

(Inneholder Fisk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

25 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

3 ss

Vann (steg 3)

½ ts

Salt (steg 3)

½ ss

Vann (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier637 kcal
Energi (kj)2663 kj
Fett13.41 g
Mettet fett1.6 g
Karbohydrater84.23 g
Sukker13 g
Protein36.12 g
Natrium71.4 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en kjele med vann [3 dl | 6 dl]. 

Tilsett ris og salt [½ ts | 1 ts] og rør godt. Dekk til med lokk og senk til middels lav varme. Småkok i 10 min. 

Skjær sitron [½ stk, 2P] i båter. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i ytterligere 10 min, eller til risen er mør.

Rett før servering, tilsett saft fra alle sitronbåtene og rør risen opp med en gaffel.

Forbered råvarer
2

Hell væsken av svarte bønner [½ pakke, 2P] og skyll dem.

Hell væsken av mais.

Fjern frøene og skjær paprika i 2 cm biter.

Skjær vårløk i tynne skiver, skill det hvite fra det grønne.

Stek grønnsaker
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.

Stek paprika og det hvite av vårløken i 2-3 min.

Rør inn svarte bønner [½ pakke, 2P], mais, Hvitløksflørt, salt [½ ts | 1 ts] og vann [3 ss | 6 ss]. Kok i ytterligere 1-2 min. Krydre med en klype pepper og sett til side i en skål.

Stek fisk
4

Klapp fisk tørr med kjøkkenpapir. Krydre med halvparten av Ay Cajun-ba og en klype salt og pepper på hver side.

Om nødvendig, tilsett en skvett olivenolje i stekepannen, og varm opp på middels høy varme.

Stek fisk i 2-3 min på hver side. Krydderblandingen kan bli mørk, men den skal ikke bli brent.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

Lag dressing
5

Bland resterende Ay Cajun-ba, majones, en klype salt og vann [½ ss | 1 ss] i en skål.

Server
6

Anrett sitronris, grønnsaker og torsk på tallerkener.

Drypp over dressing og pynt med det grønne av vårløken.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image