Char siu-inspirert kjøttdeig
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Char siu-inspirert kjøttdeig

Char siu-inspirert kjøttdeig

med hoisinvendte nudler og stekte grønnsaker

Tags:
Rask
Allergener:
Hvete
Soya
Gluten
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

250 g

Kjøttdeig av storfe

150 g

Fullkornsnudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

1 stk

Pak choi

1 stk

Rød chili

2 stk

Hvitløk

½ stk

Ingefær

30 g

Hoisinsaus

(Inneholder Sesam, Soya, Gluten, Hvete)

20 g

Peanøtter

1 stk

Rødløk

2 stk

Gulrot

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier668 kcal
Energi (kj)2793 kj
Fett25.81 g
Mettet fett8.7 g
Karbohydrater72.85 g
Sukker25.3 g
Protein37.4 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Skjær rødløk i tynne halve skiver. Skjær gulrot (uskrellet) i tynne staver. Grovhak pak choi. Press eller finhakk hvitløk. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Skjær chili i tynne skiver.

Stek gulrot og løk
2

Kok opp en kjele med vann* og en klype salt*. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middelshøy varme. Stek rødløk og gulrot i 3-4 min.

Stek grønnsaker
3

Tilsett pak choi, ingefær, hvitløk og en god klype salt* og stek i 1 min. Overfør til en skål og sett til side.

Kok nudler
4

Kok nudler i 1-2 min. Spar litt nuddelvann* [1/2 dl | 1 dl]. Hell av resten av vannet. Tilsett hoisinsaus og nuddelvann i kjelen med nudler og bland godt.

Stek kjøttdeig
5

Varm opp en skvett olivenolje* i samme stekepanne. Stek kjøttdeig i 3-4 min. Senk til lav varme. Tilsett soyasaus, grønnsaker og nudler, og bland godt. Smak til med salt* og pepper*. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

Server
6

Anrett nudler, grønnsaker og kjøttdeig i dype tallerkener. Topp med peanøtter og chili.