topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chiliglasert ørret i taco

Chiliglasert ørret i taco

med frisk pak choi-salat og syltet rødløk

Taco åpner for alle muligheter, og i dag er det lykkedagen til den som elsker ørret. Vi fyller tortillabrødene med stekt ørret krydret med vårt helt eget solskinnskrydder og glasert med en herlig søt chilisaus. Tilbehøret er pak choi, gulrot og eple, frisk limesyltet løk og krydret majones.

Tags:
Rask
Sterk
Melkefri
Allergener:
Fisk
Hvete
Soya
Gluten
Selleri
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Ørret

(Inneholder Fisk)

20 g

Søt chilisaus

½ g

Chiliflak

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

4 g

Hello Sunrise

(Inneholder Selleri, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulrot

1 stk

Eple

25 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

1 stk

Rødløk

½ stk

Lime

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Sukker (steg 1)

1 ss

Vann (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

½ dl

Vann (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier902 kcal
Energi (kj)3774 kj
Fett45.8 g
Mettet fett4.8 g
Karbohydrater82.6 g
Sukker20.9 g
Protein37.7 g
Natrium1840 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Sylt løk
1

Om du ikke har mikrobølgeovn, forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skjær rødløk i tynne halve skiver.

Skjær lime [1/2 stk, 2P] i to.

Bland limesaft [1 ss | 2 ss], sukker [1/2 ts | 1 ts], vann [1 ss | 2 ss] og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i en liten skål.

Vend inn løk og sett til side.

Hell av væske før servering.

Lag salat
2

Grovhakk pak choi.

Del eple i to, fjern kjerne og skjær i tynne skiver.

Skrell gulrot til lange bånd med en skreller.

Finhakk innerste del.

Ha alt i en mellomstor skål. Rett før servering, tilsett olivenolje [1 ss | 2 ss] og salt [1/4 ts | 1/2 ts] og bland sammen.

Stek fisk
3

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tørk fisk lett med kjøkkenpapir. Krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts].

Stek med skinnsiden ned i 3-4 min. Vend og stek videre i 3-5 min, eller til gyllen og gjennomstekt. Overfør med skinnsiden opp til en tallerken. Fjern skinnet.

TIPS: Fisken er ferdig når den får en matt farge på innsiden.

Lag saus
4

Varm opp stekepannen (ikke vask) på middels varme. Tilsett vann [1/2 dl | 1 dl], soyasaus, søt chilisaus [1/2 pose, 2P] og chiliflak [1/2 pose, 2P]. Kok i 1-2 min, eller til sausen begynner å tykne.

Fjern fra varmen og legg fisk tilbake i pannen. Del fisken i flak med en stekespade og vend i saus.

TIPS: Noen som ikke liker sterk mat? Reduser eller dropp chilien.

Forbered majones
5

I mellomtiden, bland Hello sunrise og majones i en liten skål.

Varm tortillabrød i mikroen i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i forvarmet ovn i 4-5 min.

Server
6

Fyll tortilla med salat, fisk og limesyltet løk.

Server med majones.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image