Croque madame-inspirert sandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Croque madame-inspirert sandwich

Croque madame-inspirert sandwich

med valnøtt- og eplesalat (OBS! Egg medfølger ikke)

Tags:
Rask
Allergener:
Sennep
Egg
Gluten
Hvete
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

12 g

Grov sennep

(Inneholder Sennep)

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)

50 g

Prosciutto

50 g

Revet mozzarella

(Inneholder Melk)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

2 stk

Gulrot

1 stk

Eple

20 g

Valnøtter

60 g

Salatblanding

Ikke inkludert i matkassen din

2 stk

Egg (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier877 kcal
Energi (kj)3667 kj
Fett46.17 g
Mettet fett11.3 g
Karbohydrater79.37 g
Sukker20 g
Protein35.37 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Lag sennepsmajones
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Bland majones, sennep og en klype salt* og pepper* i en liten skål. 


Grill sanwich
2

Del baguette på langs og plasser brødet på et stekebrett med bakepapir. Smør sennepsmajones på brødet, topp med prosciutto og dryss med mozzarella og revet hardost. Grill sandwich på øverste hylle i ovnen i 7-8 min, eller inntil ost er gyllen. 


Stek egg
3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy panne. Stek egg* [2 stk | 4 stk] i 4-6 min, eller inntil eggehviten er fast og plommen sånn som du vil ha den. Dryss med en klype salt* og pepper* på egg. 


Forbered råvarer
4

Riv gulrot (uskrellet) grovt. Skjær eple i tynne båter. Grovhakk valnøtter. 


Lag eplesalat
5

Bland salatmix, gulrot, eple, valnøtter, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en stor bolle. 


Servér
6

Servér grillet sandwich toppet med stekt egg på tallerkener med valnøtt- og eplesalat ved siden av.