Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
12 g
Grov sennep
(Inneholder Sennep)
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
2 stk
Stenovnsbakt baguette
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)
50 g
Prosciutto
50 g
Revet mozzarella
(Inneholder Melk)
20 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
2 stk
Gulrot
1 stk
Eple
20 g
Valnøtter
60 g
Salatblanding
2 stk
Egg (steg 3)
Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Bland majones, sennep og en klype salt* og pepper* i en liten skål.
Del baguette på langs og plasser brødet på et stekebrett med bakepapir. Smør sennepsmajones på brødet, topp med prosciutto og dryss med mozzarella og revet hardost. Grill sandwich på øverste hylle i ovnen i 7-8 min, eller inntil ost er gyllen.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy panne. Stek egg* [2 stk | 4 stk] i 4-6 min, eller inntil eggehviten er fast og plommen sånn som du vil ha den. Dryss med en klype salt* og pepper* på egg.
Riv gulrot (uskrellet) grovt. Skjær eple i tynne båter. Grovhakk valnøtter.
Bland salatmix, gulrot, eple, valnøtter, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en stor bolle.
Servér grillet sandwich toppet med stekt egg på tallerkener med valnøtt- og eplesalat ved siden av.