Dill breaded haddock and lemon pepper fries
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Dill breaded haddock and lemon pepper fries

Dill breaded haddock and lemon pepper fries

with remoulade and gem lettuce-tomato salad

Allergener:
Gluten
Hvete
Egg
Sennep
Fisk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

1 pose

Dill

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Tomat

1 stk

Sitron

75 g

Remulade

(Inneholder Egg, Sennep)

250 g

Hyse

(Inneholder Fisk)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

1 ss

Mel til panering

¼ ts

Salt til panering

1

Egg til panering

¼ ts

Salt til fisk

1 ss

Olje til steking

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier655 kcal
Energi (kj)2740 kj
Fett25.6 g
Mettet fett3.8 g
Karbohydrater66.8 g
Sukker8 g
Protein40.7 g
Natrium32.8 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6