I dag skal vi lage en fantastisk fiskerett med dorade. Vi panerer dorade i dill og steker den sprø og god. Samtidig baker vi poteter i ovnen, og steker både sukkererter og reddiker. Vi topper alt med en hjemmelaget tartarsaus med sjalottløk, sitron, sennep, aioli og persille.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Dorade
(Inneholder Fisk)
25 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
1 stk
Hvitløk
1 pose
Dill
½ stk
Sitron
80 g
Aioli
(Inneholder Sennep, Egg)
½ stk
Sjalottløk
7.5 g
Sennep
(Inneholder Sennep)
1 pose
Bladpersille
500 g
Poteter
1 pose
Sukkererter
75 g
Reddiker
¼ ts
Sukker (steg 2)
1 ss
Olivenolje (steg 3)
¼ ts
Salt (steg 3)