Appelsinglasert luksuslaks og remulade
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Appelsinglasert luksuslaks og remulade

Appelsinglasert luksuslaks og remulade

med dill, grønne bønner og persillepotet

Gjør din neste middag med familien helt spesiell med vår appelsinglaserte luksuslaks og remulade. Dette familiemåltidet byr på generøse porsjoner og fantastiske ingredienser, slik at du kan tilberede et festlig måltid til dine kjære uten stress og endeløse timer på kjøkkenet.

Allergener:
Fisk
Nøtter
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pakke

Laksefilet

(Inneholder Fisk)

1 stk

Appelsin

1 pose

Dill

150 g

Grønne bønner

20 g

Mandler

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Rug, Sesam, Spelt, Hvete, Bygg, Gluten, Havre, Peanøtter)

150 g

Remulade

(Inneholder Egg, Sennep)

400 g

Småpoteter

2 stk

Gulrot

1 stk

Pastinakk

1 pose

Bladpersille

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør til poteter

¼ ts

Salt til grønnsaker

¼ ts

Salt til fisk

2 ss

Smør til glaze

1 ts

Sukker til glaze

2 ss

Vann til glaze

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1136 kcal
Energi (kj)4751 kj
Fett69.7 g
Mettet fett19.5 g
Karbohydrater74 g
Sukker28.8 g
Protein51.4 g
Natrium92 mg

Framgangsmåte

Kok potet
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Kok opp en mellomstor kjele med saltet vann.

Kok potet i 12-15 min, eller til de enkelt kan deles med kniv.

Hell av vannet og krydre potet med en klype salt og pepper.

Sett til side under lokk.

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, skjær gulrot (uskrelt) i 1 cm tynne staver.

Skrell og skjær pastinakk i 1 cm tynne staver.

Grovhakk persille og dill.

Halver appelsin og spar to skiver til garnering.

Vend potet med smør og halvparten av persille før serveing.

Ovnsbak rotfrukter
3

Legg gulrot og pastinakk på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 15-20 min, eller til myke.

Garner med resterende persille før servering.

Ovnsbak fisk
4

Tørk laks med kjøkkenpapir og krydre med salt og en klype pepper.

Legg laks med skinnsiden ned på et stekebrett med bakepapir. Bak i ovnen i 9-10 min, eller til gjennomstelt.

Smelt smør i en mellomstor kjele på middels varme.

Tilsett en stor skvett appelsinsaft, vann, sukker og en klype salt og pepper. La småkoke i 1-2 min, eller til noe tyknet.

TIPS: Laksen er ferdig når kjøttet er matt i midten.

Stek grønne bønner
5

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Skjær endene av grønne bønner.

Stek grønne bønner i 3-4 min, eller til myke.

Grovhakk mandler og bland med grønne bønner.

TIPS: Tilsett en skvett vann for å fremskynde tilberedningen.

Server
6

Anrett laks på en stor tallerken. Topp med resterende olje fra stekebrettet og appelsinglaze.

Garner med dill og appelsinskiver.

Server med potet, grønne bønner, remulade og ovnsbakte rotfrukter i separate skåler ved siden av.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image