topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Egg- og bacon briochesandwich

Egg- og bacon briochesandwich

med stekt sjampinjong og coleslaw (OBS! Egg følger ikke med)

Denne herlige briochesandwichen med sjampinjong og bacon er et spennende alternativ til den klassiske burgeren. Vi lager en lekker coleslaw med sprø kål, gulrot og kremet majones. Vi smører burgerbrødene med cajunmajones og topper med speilegg. En enkel og rask rett som passer like bra på en fredag som en vanlig tirsdag.

Tags:
Rask
Barnevennlig
Allergener:
Egg
Sennep
Gluten
Melk
Hvete
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

125 g

Bacon, skiver

200 g

Sjampinjong

1 stk

Løk

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

1 stk

Gulrot

150 g

Kålblanding

(Kan inneholde Selleri)

2 stk

Briochebrød

(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)

1 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 2)

2 stk

Egg (steg 4)

2 ss

Ketchup (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier794 kcal
Energi (kj)3322 kj
Fett46.4 g
Mettet fett13 g
Karbohydrater59.4 g
Sukker21 g
Protein29 g
Natrium0.5 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Stek bacon
1

Sett ovnen på 200°C/180°C (varmluft).

Varm opp en tørr stekepanne på middels høy varme.

Stek bacon i 3-5 min på hver side, til sprø.

Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir. Behold baconfettet i stekepannen.

Stek sopp og løk
2

Grovhakk sjampinjong. 

Skjær løk i tynne halve skiver.

Tilsett sjampinjong og løk i stekepannen med baconfettet. Krydre med salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper. Stek på høy varme i 4-5 min.

Lag coleslaw
3

Riv gulrot grovt.

Bland halvparten av majonesen, kålblanding og gulrot i en mellomstor skål. Krydre med en klype salt og pepper.

Stek egg
4

Varm opp en skvett olivenolje i en ny stekepanne på middels høy varme.

Knekk egg [2 stk | 4 stk ] i stekepannen. Stek i 4-6 min, eller til eggehviten er fast og plommen er som du vil ha den.

Bland cajunmajones
5

Del briochebrød i to på midten. Varm på en rist i ovnen i 3-4 min.

Bland ketchup [2 ss | 4 ss], Ay Cajun-ba [1 ts | 2 ts] og resterende majones i en liten skål.

Server
6

Smør briochebrød med cajunmajones og fyll med sjampinjong, bacon og en håndfull coleslaw.

Topp med et speilegg.

Server resterende coleslaw på siden.