Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
½ stk
Rødløk
250 g
Falafel
1 stk
Agurk
1 stk
Sitron
½ pakke
Rømme
(Inneholder Melk)
20 g
Sriracha
½ stk
Hvitløk
2 stk
Tomat
2 stk
Flatbrød
1 pose
Bladpersille
1 stk
Salat
Forvarm ovnen til 220/200°C (varmluft). Skjær rødløk [1/2, 2P] i tynne skiver. Skjær tomat og halvdelen av agurk i 1 cm tykke terninger. Riv resterende agurk og press så mye væske ut som mulig. Press eller finhakk hvitløk [1/2 fedd, 2P]. Riv sitronskall og skjær sitron i båter. Grovhakk persille.
Bland creme fraiche [1/2 pakke, 2P], revet agurk og hvitløk i en liten bolle. Smak til med salt* og pepper*.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme, sørg for at hele bunnen av pannen er dekket. Tilsett falafel og stek i 2-3 min på hver side, eller til de er sprø og gjennomvarme.
Bland tomat, agurk, rødløk, persille, en klype sitronskall, en stor skvett sitronsaft og en smule olivenolje* i en bolle. Smak til med salt* og pepper*. Riv av bladene på salaten.
Pakk flatbrød inn i sølvpapir og varm i ovnen i 2-3 min.
Anrett salat, falafel, agurksalat, tzatziki og sriracha på flatbrød, og rull sammen. Servér resterende salat ved siden av.