Fargerik misoglasert kikertbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fargerik misoglasert kikertbowl

Fargerik misoglasert kikertbowl

med avokado og sushi-inspirert ris

Tags:
Vegetar
Plantebasert
Allergener:
Soya
Hvete
Gluten
Sesam
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pakke

Kikerter

150 g

Jasminris

75 g

Rødkål

1 stk

Gulrot, Julienne

50 g

Vegansk asiatisk majones

(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sesam)

1 stk

Lime

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

1 stk

Avokado

1 stk

Agurk

12 ml

Hvitvinseddik

(Inneholder Sulfitter)

40 g

Søt chilisaus

10 g

Sesamfrø

(Inneholder Sesam Kan inneholde Hvete, Bygg, Nøtter, Gluten, Spelt, Kamut, Peanøtter, Havre, Rug)

30 g

Misopasta

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

1 ss

Olje til steking

¼ ts

Sukker til saus

¼ ts

Salt til grønnsaker

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

2 ts

Sukker til ris

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier970 kcal
Energi (kj)4057 kj
Fett47.2 g
Mettet fett7.1 g
Karbohydrater109.2 g
Sukker29 g
Protein19.2 g
Natrium161 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en mellomstor kjele med vann.

Tilsett ris og salt, senk til middels lav varme og la putre under lokk i 12 min.

Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min.

TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.  

Stek kikerter
2

Spar litt væske fra kikerter i en liten skål, og hell av resten.

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kikerter i 5-7 min, eller til gylne.

Tilsett misosaus, søt chilisaus, væska fra kikerter, soyasaus, sukker og en klype pepper. Stek i 1 min, eller til kikerter er glaserte. Ta stekepannen av varmen.

Forbered salat
3

I mellomtiden, skjær agurk i tynne halvmåner.

Halver lime.

Bland gulrot, rødkål, agurk og sesamfrø i en stor skål, og sett til side.

Skjær avokado
4

Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje. Skjær i tynne skiver og krydre med salt.

Bland salat
5

Tilsett olivenolje, salt og limesaft i skålen med grønnsaker rett før servering, og bland godt.

Bland hvitvinseddik og sukker i kjelen med ris.

Server
6

Anrett ris i skåler og topp med salat, kikerter og avokado.

Server med en klatt asiatisk majones.