Fysen på en ordentlig digg sandwich? Vår franskinspirerte baconbaguette er fylt med karamellisert løk og en deilig sennepsdressing. Vi serverer den med ovnsbakte fries og en frisk ruccolasalat som tilbehør.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
125 g
Bacon, skiver
½ stk
Rosmarin
1 stk
Løk
15 g
Sennep
(Inneholder Sennep)
500 g
Poteter
40 g
Ruccola
1 stk
Pære
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
1 stk
Sitron
2 stk
Stenovnsbakt baguette
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)
150 ml
Rømme
(Inneholder Melk)
½ ts
Salt til poteter
½ ss
Olje til karamellisert løk
2 ss
Vann til karamellisert løk
½ ts
Sukker til karamellisert løk
¼ ts
Salt til karamellisert løk
¼ ts
Salt til salat
½ ss
Olje til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet (uskrelt) i 1 cm tynne staver.
Finhakk rosmarinblad.
Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, krydre med salt, rosmarin og en klype pepper, og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.
I mellomtiden, skjær løk i tynne skiver.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek løk i 5-6 min, eller til myk.
Tilsett vann, sukker og salt. Stek videre i 3-5 min, eller til karamellisert.
Bland rømme, majones, sennep og en klype salt og pepper i en liten skål.
Legg bacon på et nytt stekebrett med bakepapir når det gjenstår 15 min av potetens steketid. Stek i ovnen i 13-15 min, eller til gyllent og sprøtt.
Skyll ruccola.
Halver sitron.
Halver pære, fjern frø og skjær i tynne skiver.
Bland ruccola, pære, en skvett sitronsaft, salt og olivenolje i en stor skål.
Legg brød direkte på en rist i ovnen, og stek i 7-8 min.
Anrett fries på tallerkener.
Skjær en åpning i baguetter og smør på en del av dressingen.
Fyll baguetter med bacon, karamellisert løk og en del av salaten.
Server med resterende salat og dressing på siden.