Gruyere risotto and butter braised leeks
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gruyere risotto and butter braised leeks

Gruyere risotto and butter braised leeks

with toasted pine nuts and parsley

Allergener:
Sulfitter
Soya
Selleri
Melk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Løk

24 ml

Balsamico

(Inneholder Sulfitter)

150 g

Risottoris

1 stk

Worcestersaus

(Inneholder Soya)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

1 stk

Purre

10 g

Pinjekjerner

(Kan inneholde Hvete, Nøtter, Peanøtter, Sesam, Bygg, Havre, Rug, Spelt)

1 pose

Bladpersille

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør til risotto

6 dl

Vann til risotto

¼ ts

Salt til risotto

½ ss

Olje til karamellisert løk

½ ts

Sukker til karamellisert løk

2 ss

Vann til karamellisert løk

¼ ts

Salt til karamellisert løk

½ ss

Olje til steking

2 ss

Smør till purre

1 ss

Vann til purre

¼ ts

Salt til grønnsaker

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier803 kcal
Energi (kj)3359 kj
Fett45.5 g
Mettet fett23.6 g
Karbohydrater77.3 g
Sukker14.9 g
Protein15.5 g
Natrium556.5 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image