Gnocchi i ricotta- og tomatsaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gnocchi i ricotta- og tomatsaus

Gnocchi i ricotta- og tomatsaus

med frisk basilikum og ruccola

Her frister vi med en spennende oppskrift på gyllenstekt gnocchi i tomatsaus. Vi steker gnocchien i pannen før den havner i en fantastisk saus med ricotta, cherrytomater, paprika, basilikum og masse smakfulle krydder. Vi topper alt med fersk ruccola.

Tags:
Vegetar
Under 650 kcal
Rask
Allergener:
Egg
Hvete
Gluten
Melk
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder Egg)

1 pose

Basilikum

250 g

Cherrytomater

20 g

Ruccola

350 g

Gnocchi

(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya, Sennep)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

1 stk

Paprika

50 g

Ricotta

(Inneholder Melk)

1 boks

Tomatpure

½ g

Chiliflak

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til gnocchi

1 ts

Sukker til saus

½ ts

Salt til saus

1.5 dl

Vann til saus

¼ ss

Olje til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier543 kcal
Energi (kj)2273 kj
Fett16.5 g
Mettet fett5.4 g
Karbohydrater76.4 g
Sukker15.8 g
Protein18.3 g
Natrium408 mg

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Finhakk rødløk og basilikum.

Fjern frøene og skjær paprika i 1 cm tynne strimler. 

Skyll ruccola.  

Stek rødløk
2

Varm opp olivenolje i en stekepanne på middels varme.

Stek rødløk under omrøring i 5-6 min, til myk.

Stek gnocchi
3

I mellomtiden, varm opp nok olivenolje til å dekke bunnen til en stekepanne på middels høy varme.

Stek gnocchi i 6-8 min, til gylne. Vend jevnlig. Krydre med en klype salt og pepper. Overfør til en tallerken.

TIPS: Tilsett mer olivenolje om gnocchien setter seg fast.

TIPS: Gnocchien skal ikke kokes før steking.

Lag saus
4

Tilsett Mamas Favoritt, tomatpuré, grønnsaksbuljong, chiliflak, sukker, vann, salt og ricotta i stekepannen med løk. Rør til klumpfri. 

Tilsett hele cherrytomater og paprika. La småkoke under lokk i 8 min.

Mos tomater forsiktig med stekespaden til de sprekker.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Lag salat
5

Rør basilikum og finrevet ost inn i tomatsausen og stek i ytterligere 1 min, til smeltet.

I mellomtiden, bland olivenolje, ruccola og en klype salt i en middels stor skål.

Server
6

Anrett kremet tomatsaus i dype tallerkener og topp med gnocchi og ruccola.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image