topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gnocchi og kjøttdeig

Gnocchi og kjøttdeig

med rødvinssaus og fersk persille

Gnocchi er en pasta laget av potet, som både smaker godt og er enkel å tilberede. I denne raske og enkle oppskriften skal vi lage en fyldig kjøttsaus med hint av rødvin som passer perfekt til de små pastakulene. For å gjøre retten komplett anbefaler vi frisk pepper og persille.

Tags:
Rask
Melkefri
Allergener:
Selleri
Hvete
Gluten
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Kjøttdeig av storfe

2 stk

Gulrot

1 stk

Bladselleri

(Inneholder Selleri)

1 stk

Løk

2 stk

Hvitløk

350 g

Gnocchi

(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya, Sennep)

½ boks

Tomatpure

4 g

Kjøttbuljong

60 g

Rødvinssaus

(Inneholder Sulfitter)

1 pose

Bladpersille

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 1)

1.5 dl

Vann (steg 5)

½ ts

Salt (steg 5)

¼ ts

Sukker (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier703 kcal
Energi (kj)2939 kj
Fett27.2 g
Mettet fett9.5 g
Karbohydrater75.3 g
Sukker24.9 g
Protein37 g
Natrium50 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Stek kjøttdeig
1

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en kjele på middels høy varme. Stek kjøttdeig i kjelen i 4-5 min, til brunet. Bryt opp med stekespaden. Krydre med en klype salt* og pepper*. VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

Forbered grønnsaker
2

Finhakk gulrot (uskrellet) og selleri. Finhakk løk. Finhakk eller press hvitløk.

Stek gnocchi
3

Varm opp nok olivenolje* til å dekek bunnen av en stekepanne på middels høy varme. Stek gnocchi i ett lag i 6-8 min, til gylne. Vend av og til. Krydre med en klype salt* og pepper*. Fjern fra varmen. TIPS: Tilsett mer olivenolje om gnocchien klistrer seg til pannen. TIPS: Gnocchi trenger ikke å koke før steking.

Stek grønnsaker
4

Tilsett gulrot, selleri og løk i kjelen med kjøttdeig. Stek i 2-3 min, til løken er blank. Rør inn hvitløk og tomatpuré [½ boks, 2P]. Stek i ytterligere 1 min.

Lag saus
5

Tilsett kjøttbuljong, rødvinssaus, vann* [1,5 dl | 2,5 dl], salt* [½ ts | 1 ts] og sukker* [¼ ts | ½ ts] i kjelen. Senk til middels varme, dekk til med lokk og la småkoke i 4-5 min. Smak til med salt* og pepper*.

Server
6

Anrett gnocchi i dype tallerkener. Øs over saus. Krydre med en klype pepper*. Pynt med persilleblader.