Goan-krydrede vegetarstrimlere i en fart
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Goan-krydrede vegetarstrimlere i en fart

Goan-krydrede vegetarstrimlere i en fart

med asiatisk slaw og jasminris

Goan Xacuti er et smaksrikt karripulver med opphav i Goa i India. Vi bruker krydderet i en deilig vegetaroppskrift som er ferdig på kort tid. Vegtarstrimler stekes sammen med krydderblandingen og rødløk, og blandes med soyasaus og søt chilisaus. Kebaben serveres på en seng av luftig ris, med asiatisk slaw og srirachamajones som tilbehør.

Tags:
Plantebasert
Superrask
Allergener:
Hvete
Soya
Gluten
Sennep
Havre

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Goan Xacuti

150 g

Jasminris

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

50 g

Vegansk srirachamajones

½ g

Chiliflak

½ stk

Kålrabi, hvit

40 g

Søt chilisaus

200 g

Vegansk kebab

(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sennep, Havre)

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

1 ss

Vann til slaw

½ ts

Salt til slaw

1 ss

Olje til steking

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier810 kcal
Energi (kj)3387 kj
Fett38.1 g
Mettet fett52.5 g
Karbohydrater86.6 g
Sukker18.6 g
Protein25.1 g
Natrium460 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann i en mellomstor kjele med lokk.

Tilsett ris og salt. Senk til lav varme og la putre under lokk i 14 min.

Fjern fra varmen.  

Bland slaw
2

I mellomtiden, skjær rødløk i tynne, halve skiver.

Skrell og skjær kålrabi i 1/2 cm tynne staver.

Bland kålrabi, salatmiks, srirachamajones, vann og salt i en stor skål, og sett til side.

Stek vegansk kebab
3

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek vegansk kebab og rødløk i 3-4 min, eller til brunet.

Tilsett Goan Xacuti og chiliflak, og stek i 30 sek, til velduftende.

Tilsett soyasaus, søt chilisaus og vann og bland.

TIPS: Reduser eller dropp chili, hvis du ikke liker sterk mat.

Server
4

Anrett ris i skåler. Topp med vegansk kebab og slaw.