Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Paprika
1 stk
Gulrot
1 stk
Løk
250 g
Kjøttdeig av storfe
1 stk
Hvitløk
1 stk
Stenovnsbakt baguette
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)
1 pose
Bladpersille
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
4 g
Kjøttbuljong
1 pakke
Hakkede tomater m. hvitløk & løk
75 g
Yoghurt
(Inneholder Melk)
2 ss
Olivenolje (steg 3)
½ dl
Vann (steg 5)
¼ ts
Salt (steg 5)
Forvarm ovnen til 220°C/ 200°C (varmluft). Grovhakk løk. Skjær paprika i 2 cm tykke terninger. Riv gulrot (uskrellet) grovt.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor gryte på middels høy varme. Tilsett løk, gulrot, paprika og kjøttdeig. Stek under omrøring i 4-5 min eller inntil brunet.
Del brødet i to på langs. Press eller finhakk hvitløk. Finhakk persille. Bland persille (spar litt til pynt), hvitløk, olivenolje* [2 ss | 4 ss] og en klype salt* i en liten skål.
Plasser brød på et stekebrett med bakepapir og drypp over med hvitløksolje. Bak i 6-8 min eller inntil sprø.
Senk temperaturen til middels varme og tilsett hakkede tomater, vann* [½ dl | 1 dl], kjøttbuljong, Ay Cajun-ba, salt* [¼ ts | ½ ts] og en klype pepper* i gryten. La simre i 4-5 min.
Anrett gulasj i skåler. Topp med en klatt yoghurt og resterende persille. Serveres med hvitløksbrød ved siden av.