Gulasj-inspirert kjøttdeig
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gulasj-inspirert kjøttdeig

Gulasj-inspirert kjøttdeig

med hvitløksbrød og yoghurt

Tags:
Rask
Allergener:
Gluten
Hvete
Sulfitter
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Paprika

1 stk

Gulrot

1 stk

Løk

250 g

Kjøttdeig av storfe

1 stk

Hvitløk

1 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)

1 pose

Bladpersille

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

4 g

Kjøttbuljong

1 pakke

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

75 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Olivenolje (steg 3)

½ dl

Vann (steg 5)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier754 kcal
Energi (kj)3156 kj
Fett39.41 g
Mettet fett12.6 g
Karbohydrater63.12 g
Sukker38.8 g
Protein38.07 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Forvarm ovnen til 220°C/ 200°C  (varmluft). Grovhakk løk. Skjær paprika i 2 cm tykke terninger. Riv gulrot (uskrellet) grovt.

Stek kjøtt og grønnsaker
2

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor gryte på middels høy varme. Tilsett løk, gulrot, paprika og kjøttdeig. Stek under omrøring i 4-5 min eller inntil brunet.

Forbered hvitløksbrød
3

Del brødet i to på langs. Press eller finhakk hvitløk. Finhakk persille. Bland persille (spar litt til pynt), hvitløk, olivenolje* [2 ss | 4 ss] og en klype salt* i en liten skål.

Bak hvitløksbrød
4

Plasser brød på et stekebrett med bakepapir og drypp over med hvitløksolje. Bak i 6-8 min eller inntil sprø. 


Krydre saus
5

Senk temperaturen til middels varme og tilsett hakkede tomater, vann* [½ dl | 1 dl], kjøttbuljong, Ay Cajun-ba, salt* [¼ ts | ½ ts] og en klype pepper* i gryten. La simre i 4-5 min. 


Servér
6

Anrett gulasj i skåler. Topp med en klatt yoghurt og resterende persille. Serveres med hvitløksbrød ved siden av.