Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
200 g
Halloumi
1 stk
Hvitløk
4 g
Middelhavsdrøm
75 g
Yoghurt
(Inneholder Melk)
1 pose
Mynte
170 g
Perlecouscous
(Inneholder Hvete, Gluten)
60 g
Salatblanding
1 stk
Agurk
1 stk
Paprika
½ stk
Rød chili
4 g
Grønnsaksbuljong
1 stk
Gulrot
2 stk
Egg (steg 2)
6 ss
Hvetemel (steg 2)
4 dl
Vann (steg 3)
Riv halloumi og gulrot (uskrellet). Finhakk chili (uten frø) [½ stk, 2P].
Pisk egg* [2 | 4 ] og Middelhavsdrøm i en stor bolle. Rør inn gulrot, halloumi og chili. Tilsett hvetemel* [1 dl | 2 dl] og en stor klype salt* og pepper*. Bland godt sammen.
Kok opp vann* [4 dl | 8 dl] og grønnsaksbuljong i en gryte. Tilsett perlecouscous og senk til middels høy varme. La simre i 12-15 min, eller til myk men fremdeles med tyggemotstand.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Form fries av halloumideigen (2 per person) og stek i 5-6 min per side. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir for å bli kvitt overflødig olje.
Finhakk mynte. Skjær paprika og agurk i 2 cm tykke terninger. Bland yoghurt, mynte (spar litt til pynt) og en klype salt* og pepper* i en liten bolle. Bland salatmix, agurk, paprika, en smule olivenolje* og salt* og pepper* i en stor bolle.
Anrett perlecouscous, halloumi fries og salat på tallerkener. Topp med myntedressing og resterende mynte.