Halloumi fries
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Halloumi fries

Halloumi fries

med myntedressing og perlecouscous

Tags:
Vegetar
Allergener:
Melk
Hvete
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

200 g

Halloumi

1 stk

Hvitløk

4 g

Middelhavsdrøm

75 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

1 pose

Mynte

170 g

Perlecouscous

(Inneholder Hvete, Gluten)

60 g

Salatblanding

1 stk

Agurk

1 stk

Paprika

½ stk

Rød chili

4 g

Grønnsaksbuljong

1 stk

Gulrot

Ikke inkludert i matkassen din

2 stk

Egg (steg 2)

6 ss

Hvetemel (steg 2)

4 dl

Vann (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier964 kcal
Energi (kj)4033 kj
Fett35.6 g
Mettet fett19.8 g
Karbohydrater106.38 g
Sukker20.4 g
Protein50 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Riv halloumi og gulrot (uskrellet). Finhakk chili (uten frø)  [½ stk, 2P].

Bland halloumideig
2

Pisk egg* [2 | 4 ] og Middelhavsdrøm i en stor bolle. Rør inn gulrot, halloumi og chili. Tilsett hvetemel* [1 dl | 2 dl] og en stor klype salt* og pepper*. Bland godt sammen.

 Kok perlecouscous
3

Kok opp vann* [4 dl | 8 dl] og grønnsaksbuljong i en gryte. Tilsett perlecouscous og senk til middels høy varme. La simre i 12-15 min, eller til myk men fremdeles med tyggemotstand.

Stek fries
4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Form fries av halloumideigen (2 per person) og stek i 5-6 min per side. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir for å bli kvitt overflødig olje.

Bland salat
5

Finhakk mynte. Skjær paprika og agurk i 2 cm tykke terninger. Bland yoghurt, mynte (spar litt til pynt) og en klype salt* og pepper* i en liten bolle. Bland salatmix, agurk, paprika, en smule olivenolje* og salt* og pepper* i en stor bolle.

Servér
6

Anrett perlecouscous, halloumi fries og salat på tallerkener. Topp med myntedressing og resterende mynte.