Har du barn som elsker ost og nuggets? Da bør du absolutt introdusere dem for denne fantastiske oppskriften som kombinerer favorittene. Deilig sprø ostenuggets serveres med hjemmelagde pommes frites. Spennende tilbehør inkluderer en både søt og syrlig mango-coleslaw med aioli, gressløk og sitronsaft, samt krydret srirachamajones.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
250 g
Halloumi
(Inneholder Melk)
50 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
50 g
Vegansk srirachamajones
1 stk
Gulrot
40 g
Aioli
(Inneholder Sennep, Egg)
500 g
Poteter
1 pose
Gressløk
½ stk
Mango
1 stk
Sitron
½ ts
Salt til poteter
1
Egg til panering
2 ss
Mel til panering
¼ ts
Salt til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet (uskrelt) til tynne pommes frites.
Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med en klype salt og pepper og bland godt. Bak i ovnen i 25-35 min, eller til møre.
Skrell mango. Skjær i 1 cm biter.
Finhakk gressløk.
Del sitron i to.
Riv gulrot (uskrelt) grovt.
Skjær halloumi i 3x3 cm biter (4 per person).
Visp egg i en dyp tallerken.
Bland panko, Ay Cajun-ba og en stor klype pepper i en annen dyp tallerken.
Legg hvetemel i en tredje dyp tallerken.
Dypp halloumi først i mel, så i egg og til slutt i panko.
Overfør panert halloumi til et stekebrett med bakepapir. Hell over olivenolje. Bak i ovnen i 10 min, eller til gylne.
I mellomtiden, bland strimlet salat, gulrot, mango, aioli, en stor skvett sitronsaft, en skvett vann og gressløk i en stor skål. Krydre med en klype salt og pepper.
Anrett sprøstekt halloumi, coleslaw og pommes frites på tallerkener.
Server srirachamajones på siden.