Halloumi-nuggets
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Halloumi-nuggets

Halloumi-nuggets

med mango-coleslaw og srirachamajones

Har du barn som elsker ost og nuggets? Da bør du absolutt introdusere dem for denne fantastiske oppskriften som kombinerer favorittene. Deilig sprø ostenuggets serveres med hjemmelagde pommes frites. Spennende tilbehør inkluderer en både søt og syrlig mango-coleslaw med aioli, gressløk og sitronsaft, samt krydret srirachamajones.

Tags:
Vegetar
Enkel
Allergener:
Melk
Gluten
Hvete
Sulfitter
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

250 g

Halloumi

(Inneholder Melk)

50 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

50 g

Vegansk srirachamajones

1 stk

Gulrot

40 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

500 g

Poteter

1 pose

Gressløk

½ stk

Mango

1 stk

Sitron

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

1

Egg til panering

2 ss

Mel til panering

¼ ts

Salt til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1149 kcal
Energi (kj)4806 kj
Fett65 g
Mettet fett23.4 g
Karbohydrater97.1 g
Sukker23.2 g
Protein43.9 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

Lag pommes frites
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet (uskrelt) til tynne pommes frites.

Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med en klype salt og pepper og bland godt. Bak i ovnen i 25-35 min, eller til møre.

Forbered råvarer
2

Skrell mango. Skjær i 1 cm biter.

Finhakk gressløk.

Del sitron i to.

Riv gulrot (uskrelt) grovt.

Skjær halloumi i 3x3 cm biter (4 per person).

Panér halloumi
3

Visp egg i en dyp tallerken.

Bland panko, Ay Cajun-ba og en stor klype pepper i en annen dyp tallerken.

Legg hvetemel i en tredje dyp tallerken.

Dypp halloumi først i mel, så i egg og til slutt i panko.

Bak halloumi
4

Overfør panert halloumi til et stekebrett med bakepapir. Hell over olivenolje. Bak i ovnen i 10 min, eller til gylne.

Lag coleslaw
5

I mellomtiden, bland strimlet salat, gulrot, mango, aioli, en stor skvett sitronsaft, en skvett vann og gressløk i en stor skål. Krydre med en klype salt og pepper.

Server
6

Anrett sprøstekt halloumi, coleslaw og pommes frites på tallerkener.

Server srirachamajones på siden.