Skap feriefølelsen rundt middagsbordet med våre gresk-inspirerte halloumifylte pitabrød med sprø oreganokrydrede pommes frites. Halloumien krydres med vårt nye smakfulle Hello Sunrise-krydder og stekes i pannen til den får en deilig stekeskorpe. I tillegg fyller vi pitabrødene med gresk salat bestående av blant annet soltørkede tomater og gulrot. Som en ekstra finish på smaken legger vi også til en hjemmelaget hvitløksdressing og litt srirachamajones.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
500 g
Poteter
½ g
Oregano, tørket
1 stk
Halloumi
(Inneholder Melk)
25 g
Soltørkede tomater
1 stk
Gulrot
40 g
Ruccola
1 pakke
Rømme
(Inneholder Melk)
½ stk
Hvitløk
4 g
Hello Sunrise
(Inneholder Selleri, Sennep)
2 stk
Pitabrød
(Inneholder Hvete, Gluten)
50 g
Srirachamajones
(Inneholder Egg, Sennep)
½ ts
Salt (steg 1)
1 ss
Olivenolje (steg 2)
¼ ts
Salt (steg 2)
¼ ts
Salt (steg 3)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær poteter (uskrelte) i 1 cm fries.
Overfør til et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med oregano [1/2 pose, 2P], salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper. Bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til møre.
I mellomtiden, skrell gulrot til lange bånd med en skreller. Finhakk innerste del.
Skyll ruccola.
Grovhakk soltørkede tomater [1/2 pakke, 2P].
Ha soltørkede tomater, gulrot, ruccola, olivenolje [1 ss | 2 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en mellomstor skål. Bland sammen rett før servering.
Finhakk eller press hvitløk [1/2 stk, 2P].
Bland hvitløk, rømme, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en liten skål. Sett til side.
Skjær halloumi horisontalt i biter (2 per person).
Krydre hver side med Hello Sunrise.
Når potetene har 10 min igjen, varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek halloumi i 2-3 min på hver side, eller til gyllen brun.
I mellomtiden, legg pitabrød på en rist og varm i ovnen i 2-3 min, eller til gjennomvarmet.
Skjær pitabrød slik at du får en lomme.
Fyll pitabrød med hvitløksdressing, halloumi og halvparten av salaten.
Anrett pitabrød, pommes frites og resterende salat i seksjoner på tallerkener.
Server med en klatt srirachamajones.