Roasted butternut in ginger coconut noodle soup
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Roasted butternut in ginger coconut noodle soup

with charred pak choi and chilli-peanut-coriander topping

Allergener:
Hvete
Gluten
Soya
Peanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

½ stk

Butternutgresskar

2 stk

Hvitløk

2 ts

Ingefær

1 stk

Sitrongress

1 stk

Pak choi

4 g

Ga-Laksa

440 g

Udon nudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

12.5 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

90 ml

Kokosmelk

1 stk

Rød chili

1 pose

Koriander

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olje til steking

4 dl

Vann til suppe

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier555 kcal
Energi (kj)2323 kj
Fett16.8 g
Mettet fett8.3 g
Karbohydrater81.7 g
Sukker3.8 g
Protein18 g
Natrium0.3 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image