Dagens middag skjemmer bort alle tacoelskere der ute med en innovativ tacooppskrift der pulled pork vendt i hoisinsaus spiller hovedrollen. I tillegg fyller vi tacoen med asiatisk majones, frisk agurk, syltede reddiker, sprøstekt løk og et dryss frisk chili for de som ønsker det. Vi kan love deg at alle blir mette, for i tillegg skal vi servere sesambakte potetbåter og en smakfull kålrabisalat med honning- og ingefærdressing.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
250 g
Pulled pork
1 stk
Agurk
75 g
Reddiker
1 pose
Koriander
½ stk
Rød chili
1 stk
Sprøstekt løk
(Inneholder Gluten)
500 g
Poteter
5 g
Ginger Ninja
(Inneholder Sennep, Egg)
10 g
Sesamfrø
(Inneholder Sesam Kan inneholde Bygg, Kamut, Nøtter, Havre, Peanøtter, Rug, Spelt, Hvete)
60 g
Hoisinsaus
(Inneholder Sesam, Soya, Gluten, Hvete)
½ stk
Lime
1 stk
Kålrabi, hvit
100 g
Asiatisk majones
(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)
50 g
Honning- og ingefærdressing
(Inneholder Sennep)
½ ts
Sukker (steg 2)
¼ ts
Salt (steg 2)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær poteter (uskrelt) i 2 cm båter.
Overfør til et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, dryss over sesamfrø og krydre med Ginger Ninja og en klype salt og pepper. Bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til mørt.
I mellomtiden, skjær reddiker i tynne skiver.
Skjær lime [1/2 stk, 2P] i båter.
Klem limesaft i en liten skål.
Tilsett sukker [1/2 ts | 1 ts], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og reddiker.
Vend reddiker i væsken og sett til side.
Bland pulled pork med kraft fra pakken og vann [1/2 dl | 1 dl] i en kjele med lokk.
Varm opp på middels varme og la putre under lokk i 12-14 min.
I mellomtiden, skrell og skjær kålrabi i staver.
Bland kålrabi, honning- og ingefærdressing og en klype salt og pepper i en mellomstor skål. Sett til side.
Finhakk agurk.
Del chili [1/2 stk, 2P] på langs, fjern frø og skjær i tynne skiver.
Varm tortillabrød i mikroen i 30-60 sek.
Har du ikke mikro, pakk tortilla inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
Bruk to gafler og riv i stykker pulled pork. Tilsett hoisinsaus til kjelen og dekk pulled pork i saus.
Anrett tortilla på tallerkener og fyll lagvis med asiatisk majones, hoisinkjøtt, agurk, syltede reddiker, sprøstekt løk og frisk chili.
Pynt med revet koriander.
Server kålrabi og potetbåter i skåler på siden.
Server resterende asiatisk majones i en liten skål som dip.
TIPS: Tilsett chili etter smak - det er sterkt.