Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 g
Oregano, tørket
12.5 g
Honning
½ pakke
Rømme
(Inneholder Melk)
4 g
Grønnsaksbuljong
1 stk
Paprika
4 g
Panamat
1 stk
Rødløk
275 g
Blomkål
200 g
Halloumi
170 g
Perlecouscous
(Inneholder Hvete, Gluten)
1 pose
Bladpersille
1 stk
Hvitløk
1 stk
Sitron
etter behov
Smør (steg 2)
4 dl
Vann (steg 2)
Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Skjær rødløk i båter. Skjær blomkål i små buketter. Fordel rødløk og blomkål på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje*, strø over Panamat og bland godt. Bak i ovnen i 18-20 min, til møre.
Finhakk eller press hvitløk. Smelt en klatt smør* med en skvett olivenolje* i en kjele. Stek hvitløk i 1-2 min. Tilsett vann* [4 dl | 8 dl] og grønnsaksbuljong, og kok opp. Tilsett perlecouscous og senk til middels varme. La småkoke i 12-15 min.
Finhakk persille. Skjær paprika i 2 cm terninger. Skjær halloumi i 1 cm skiver. Riv en klype sitronskall og skjær sitron i båter. Bland rømme [1/2 pakke, 2P] og en skvett sitronsaft i en skål. Smak til med salt* og pepper*. VIKTIG: Husk å skrubbe sitron før du river skallet.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek halloumi i 2 min på hver side, til gylden. Tilsett honning [1/2 pakke, 2P] og en stor klype oregano, og stek i 1 min. Krydre med salt* og pepper*.
Bland ovnsbakte grønnsaker med ferdig perlecouscous, paprika, sitronskall og persille (spar litt til pynt) i en skål (eller i kjelen). Tilsett en skvett olivenolje* og smak til med salt* og pepper*.
Anrett perlecouscous og grønnsaker på tallerkener. Topp med halloumi og en klatt sitronrømme. Pynt med resterende persille.