topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hvit naan-pizza

Hvit naan-pizza

med bønnepuré og karamellisert løk

Hvit naan-pizza med bønnepuré og karamellisert løk.

Tags:
Rask
Vegetar
Allergener:
Melk
Egg
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pakke

Cannellinibønner

2 stk

Hvitløk

125 g

Cherrytomater

½ stk

Sitron

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

2 stk

Naanbrød

50 g

Revet mozzarella

(Inneholder Melk)

1 stk

Rødløk

12 ml

Balsamico

(Inneholder Sulfitter)

40 g

Ruccola

10 g

Solsikkefrø

1 stk

Pære

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 4)

1.5 ts

Sukker (steg 4)

2 ss

Vann (steg 4)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

2 ss

Vann* (steg 2)

½ ts

Salt (steg 2)

1 ts

Sukker (steg 5)

1 ss

Olivenolje (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier940 kcal
Energi (kj)3933 kj
Fett39.6 g
Mettet fett9.9 g
Karbohydrater100.5 g
Sukker22.8 g
Protein32.4 g
Natrium684 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Hell av væsken og skyll cannellinibønner. Finhakk eller press hvitløk. Skjær cherrytomateri halve. Del sitron i to. Skyll ruccola i et dørslag under kaldt vann.

Lag bønnepuré
2

Tilsett bønner og vann* [2 ss | 4 ss] i en skål. Mos grundig med en potetmoser eller gaffel. Rør inn halvparten av finrevet ost, hvitløk, olivenolje* [1 ss | 2 ss], salt* [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper*.

Stek naan-pizza
3

Legg naanbrød på et stekebrett med bakepapir. Smør på bønnepuré og strø over revet mozzarella. Fordel cherrytomater jevnt. Stek i ovnen i 10-12 min, eller til gyllent brød og brunet ost. VIKTIG: Hold et øye med pizzaen da den kan brunes raskt.

Karamelliser rødløk
4

Skjær rødløk i tynne skiver. Varm opp en skvett olivenolje* [½ ss | 1 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Stek løk i 5-6 min, rør jevnlig. Tilsett balsamico, vann* [2 ss | 4 ss], sukker* [1,5 ts | 3 ts] og en klype salt*. Bland godt. Kok i ytterligere 3-5 min, til mørk og klebrig.

Lag vinaigrette
5

Visp sitronsaft [1 ts | 2 ts], sukker* [1 ts | 2 ts], olivenolje* [1 ss | 2 ss] og en klype salt* i en skål. Smak til med mer sitronsaft. Skjær pære i kvarte, fjern frøene og skjær i tynne skiver. Bland ruccola, pære og vinaigrette i skålen. Strø over solsikkefrø [½ pakke, 2P] og resterende finrevet ost.

Server
6

Anrett naan-pizza på tallerkener. Topp med karamelliserte løk. Strø over revet basilikum. Server pære- og ruccolasalat på siden.