topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk-inspirert sei

Indisk-inspirert sei

med kachumbersalat og kikertkarri

Sei er en saftig fisk som minner om torsk i smaken, og som står i sentrum av dagens indisk-inspirerte rett. Vi serverer stekt hyse på en krydret kikertkarri med løk, gulrot og matfløte. Retten toppes med en indisk kachumbersalat med tomat, agurk og koriander.

Tags:
Under 50g karbo
Under 650 kcal
Rask
Hvetefri
Spis meg først
Allergener:
Sennep
Egg
Fisk
Selleri
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

1 stk

Løk

1 pakke

Kikerter

250 g

Sei

(Inneholder Fisk)

1 stk

Agurk

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

1 stk

Tomat

1 stk

Gulrot

1 pose

Koriander

4 g

Mild Mahal

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til steking

2 dl

Vann til saus

½ ts

Salt til saus

1 ss

Olje til salat

½ ts

Salt til salat

¼ ts

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier558 kcal
Energi (kj)2334 kj
Fett32.7 g
Mettet fett11.1 g
Karbohydrater26.9 g
Sukker12.2 g
Protein32.5 g
Natrium581.5 mg

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Finhakk løk.

Riv gulrot (uskrelt).

Stek grønnsaker
2

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek løk og gulrot i 1-2 min, eller til myke.

Lag karri
3

Tilsett Ginger Ninja og Mild Mahal. Stek i 30 sek, til velduftende.

Tilsett kikerter (med væske), matfløte, vann, grønnsaksbuljong, salt og en klype pepper.

Senk til middels varme og la putre i 8-10 min, til tyknet.

Lag kachumbersalat
4

I mellomtiden, grovhakk tomat og agurk.

Finhakk koriander.

Bland tomat, agurk, koriander, olivenolje, salt og en klype salt i en mellomstor skål. Sett til side.

Stek fisk
5

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tørk av fisk med kjøkkenpapir og krydre med salt.

Stek fisk i 2-3 min per side, eller til gyllen og gjennomstekt.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er matt og lett flaker seg.

Server
6

Fordel kikertkarri i skåler.

Topp med fisk og kachumbersalat.