Ingefær- og hoisinstekt svinekjøtt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ingefær- og hoisinstekt svinekjøtt

Ingefær- og hoisinstekt svinekjøtt

med sesamkrydrede gulrøtter og koriander

I denne raske og enkle middagen har vi samlet en rekke deilige ingredienser fra det asiatiske kjøkkenet. Pak choi, løk, spennende krydder og strimlet svinekjøtt tilberedes sammen med en tradisjonell hoisinsaus. Retten serveres med ris og frisk gulrot og pyntes med sesamfrø og koriander.

Tags:
Rask
Melkefri
Allergener:
Sesam
Sennep
Egg
Soya
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Jasminris

1 stk

Gulrot

10 g

Sesamfrø

(Inneholder Sesam Kan inneholde Bygg, Kamut, Nøtter, Havre, Peanøtter, Rug, Spelt, Hvete)

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

60 g

Hoisinsaus

(Inneholder Sesam, Soya, Gluten, Hvete)

1 pose

Koriander

1 stk

Pak choi

300 g

Svin ytrefilet

1 stk

Ingefær

1 stk

Løk

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

½ dl

Vann (steg 5)

½ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier651 kcal
Energi (kj)2724 kj
Fett18.4 g
Mettet fett4.4 g
Karbohydrater81.9 g
Sukker14.4 g
Protein45.3 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en kjele med vann [3 dl | 6 dl].

Tilsett ris og salt [½ ts | 1 ts] og rør godt. Senk til middels lav varme og la småkoke under lokk i 12 min. Fjern fra varmen og la risen hvile under lokk i 10 min.

TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

Forbered grønnsaker
2

Skrell gulrot i lange bånd.

Riv ingefær (uskrelt) fint.

Grovhakk pak choi.

Halver løk og skjær i tynne skiver.

Forbered svinekjøtt
3

Skjær svinekjøtt i 3 cm tykke strimler på et eget skjærebrett. Krydre med en klype salt. 

Stek svinekjøtt
4

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på høy varme. Stek svinekjøtt og løk i 1-2 min på hver side, til gjennomstekt.

TIPS: Kjøttet er ferdig når det er uten antydning av rosa i midten.

Bland sammen
5

Tilsett ingefær [2 ts | 4 ts], pak choi og Ginger Ninja i stekepannen og stek i 1-2 min.

Tilsett hoisinsaus, vann [½ dl | 1 dl], salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper. La putre i 30 sek, til gjennomvarmt. 

Server
6

Anrett ris på tallerkener.

Topp med svinekjøtt og pak choi på den ene siden og gulrotbånd på den andre.

Strø sesamfrø over. Pynt med korianderblader.