Se våre beste kjøttoppskrifter
Våre beste oppskrifter med svin
Er det svin på middagsplanen for i dag? Her kan du enkelt og bekvemt få mange deilige og smakfulle oppskrifter med svinekjøtt – både for travle kvelder og spesielle anledninger. Velg selv om du vil prøve eksotiske retter eller nyte klassiske favoritter.
Ta en titt på våre favorittoppskrifter på svinekjøtt
Alle svinekjøtt oppskrifter
Flere Alle svinekjøtt oppskrifter
Stekt svinekjøtt oppskrifter
Flere Stekt svinekjøtt oppskrifter
Svinefilet oppskrifter
Flere Svinefilet oppskrifter
Panert svinekjøtt oppskrifter
Japanske svinekjøtt oppskrifter
Lag spennende oppskrifter med svinekjøtt til middag
Tips og fakta om oppskrifter med svinekjøtt
Ofte stilte spørsmål om svinekjøtt
Skal svin være gjennomstekt?
Nei, svin trenger faktisk ikke å være gjennomstekt. Nesten gjennomstekt svin, med en kjernetemperatur på 68 til 70°C, gir vanligvis et perfekt resultat. Dette gir både optimal sikkerhet og sørger for at kjøttet beholder saftighet og smak.
Hvordan unngå at svinekjøtt blir tørt?
For å unngå at svinekjøttet blir tørt når du steker det, er det viktig å bruke lav til middels varme. En marinade kan også bidra til å bevare saftigheten, og det samme kan en kort hviletid etter tilberedningen.
Når er svin gjennomstekt?
Svin er gjennomstekt når kjernetemperaturen når minst 70°C. Bruk en steketermometer for nøyaktig måling, spesielt ved tilberedning av større stykker kjøtt som svinestek.
Hva kan man lage med svinekjøttdeig?
Svinekjøttdeig er allsidig og kan brukes til å lage retter som kjøttboller, spaghetti og kjøttdeig, tacos, og burgere. Se våre oppskrifter for mer inspirasjon.
Hvorfor tørke svinekjøtt før steking?
Å tørke svinekjøttet før steking hjelper med å oppnå en bedre stekeskorpe. Fuktig overflate kan hindre at kjøttet får en fin brunfarge under steking.
Gled deg til middag hver dag!
+4
Oppskrifter du vil elske!
Få deilige og enkle oppskrifter og alle de ferske ingrediensene dine levert på dørstokken hver uke