Italiensk spaghetti i svinekjøttsaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italiensk spaghetti i svinekjøttsaus

Italiensk spaghetti i svinekjøttsaus

med stekte grønnsaker og pangrattato

La deg inspirere av det italienske kjøkken og prøv deg på vår variant av den klassiske kjøttsausen. Vi steker svinekjøttdeig, og lar den putre i en tomatbasert saus laget med hvitløk og ketchup. Som tilbehør steker vi paprika og rødløk i pannen, og lager en sprø pangrattatto med panko, revet ost og våre egne krydderblandinger, Hello Sunrise og Hvitløksflørt. Vend spaghettien i sausen, topp med tilbehøret og nyt en deilig og enkel middag!

Tags:
Rask
Allergener:
Gluten
Hvete
Melk
Egg
Selleri
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pakke

Spaghetti

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Soya)

250 g

Svinekjøttdeig

1 stk

Rødløk

1 stk

Paprika

4 g

Hvitløksflørt

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

1 boks

Tomatpure

½ pakke

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

12.5 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

4 g

Hello Sunrise

(Inneholder Selleri, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 4)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

1 ss

Ketchup (steg 5)

1 ss

Smør (steg 5)

½ ts

Sukker (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1002 kcal
Energi (kj)4190 kj
Fett51.6 g
Mettet fett18.2 g
Karbohydrater90.7 g
Sukker19.9 g
Protein41.1 g
Natrium2246.4 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Skjær rødløk i 1 cm brede båter.

Skjær paprika i 1 cm tynne skiver.

Kok spaghetti
2

Kok spaghetti i 8-9 min, eller til 'al dente'.

Spar litt pastavann [1 dl | 2 dl] i en kopp og hell av resten.

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

Lag pangrattato
3

Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek panko [1/2 pose, 2P] og Hello Sunrise i 3-4 min, til gyllent og sprøtt.

Krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper. Bland inn finrevet ost og sett til side i en liten skål.

Verm opp en skvett olivenolje i samme stekepanne på middels høy varme.

Stek grønnsaker i 3-4 min, eller til myke. Legg til side på en tallerken.

Stek kjøttdeig
4

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i samme stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttdeig og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i 4-5 min, til brunet.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

Lag saus
5

Tilsett tomatpure og Hvitløksflørt i stekepannen. Stek i 30 sek, til velduftende.

Tilsett hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], pastavann, ketchup [1 ss | 2 ss], smør [1 ss | 2 ss], sukker [1/2 ts | 1 ts] og en kype salt og pepper. La purte i 2-3 min, til noe tyknet.

Vend spaghetti i sausen.

Server
6

Fordel spaghetti i skåler.

Topp med stekte grønnsaker og pangrattato.