Sprø karibisk-inspirert fisketaco
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprø karibisk-inspirert fisketaco

Sprø karibisk-inspirert fisketaco

med maissalsa og sterk kokoskrønsj

Taco har en spesiell plass i nordmenns hjerte, og vi lager våre med en liten lukrativ tvist. Vi fyller varme tortillabrød med sprøpanert seifilet, mais- og avokadosalsa, coleslaw og sprø kokos- og chilikrønsj laget med peanøtter. Tacoene serveres med tortillachips og en nydelig cajunkrydret dipp på siden.

Tags:
Rask
Spis meg først
Allergener:
Sulfitter
Gluten
Hvete
Fisk
Melk
Peanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya)

250 g

Sei

(Inneholder Fisk)

150 g

Tortillachips

(Kan inneholde Melk)

1 stk

Lime

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

4 g

Panamat

1 stk

Avokado

75 ml

Creme fraiche

(Inneholder Melk)

40 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

1 boks

Mais

15 g

Revet kokos

(Kan inneholde Nøtter, Peanøtter, Hvete, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Bygg, Sesam)

1 g

Chiliflak

1 pose

Bladpersille

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til salsa

½ ts

Salt til salsa

1 ss

Olje til salat

½ ts

Salt til salat

2 ss

Mel til panering

¼ ts

Salt til mel

1

Egg til panering

¼ ts

Salt til fisk

¼ ts

Salt til saus

1 ss

Olje til steking

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1581 kcal
Energi (kj)6616 kj
Fett84.9 g
Mettet fett22.9 g
Karbohydrater147.3 g
Sukker14.8 g
Protein48.2 g
Natrium45.3 mg

Framgangsmåte

Lag salsa
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har mikrobølgeovn).

Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje. Skjær i 1 cm store biter.

Hell væske av mais.

Grovhakk persille.

Bland avokado, mais, persille, olivenolje, salt og en klype pepper i en mellomstor skål. Sett til side.

Lag kokoskrønsj og salat
2

Bland salatblanding, olivenolje, salt og en klype pepper i en mellomstor skål. Sett til side.

Grovhakk peanøtter.

Bland revet kokos, peanøtter, chiliflak, salt og olivenolje i en liten skål. Sett til side.

TIPS: Reduser eller dropp chili hvis du ikke liker sterk mat.

Paner fisk
3

Skjær fisk på langs i fire like store strimler på et eget skjærebrett. Krydre med en klype salt.

Bland hvetemel, salt og en klype pepper i en dyp tallerken.

Pisk egg i en ny dyp tallerken.

Bland panko og Panamat i en tredje dyp tallerken.

Vend fisk først i melblandingen, deretter i egg og til slutt i pankoblandingen. Legg til side på en tallerken.

TIPS: Bruk 2 ss melk hvis du ikke har egg.

Stek fisk
4

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje, og varm opp på middels høy varme.

Stek fisk i 2-3 min per side, eller til gyllen og gjennomstekt.

Legg til side på en tallerken med kjøkkenpapir, og krydre med salt.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

Varm tortillabrød
5

I mellomtiden, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Skjær lime i båter.

Bland creme fraiche, en skvett limesaft, Ay Cajun-ba, salt og en klype pepper i en liten skål.

Server
6

Anrett salsa, slaw, tortillachips og dipp i skåler og sett alt på bordet.

Fyll tortillabrød med slaw, salsa, fisk og kokoskrønsj.

Press over saft fra resterende limebåter.

Dypp tortillachips i dipp eller smuldre over taco.