Kokos- og kidneybønnesuppe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kokos- og kidneybønnesuppe

Kokos- og kidneybønnesuppe

med ovnsbakt søtpotet og vårløk

Denne suppen inneholder en rekke smakfulle ingredienser – søtpotet, vårløk, paprika, kidneybønner, lime, tomat og kokosmelk. For ekstra smak, varme og kos tilsetter vi vårt spesialkrydder Ay-Cajun-ba.

Tags:
Vegetar
Plantebasert
Hvetefri
Melkefri
Under 650 kcal
Allergener:
Sulfitter
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Lime

½ pakke

Hakkede tomater

4 g

Panamat

1 pakke

Kidneybønner

450 g

Søtpotet

2 stk

Hvitløk

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

1 stk

Paprika

180 ml

Kokosmelk

1 stk

Vårløk

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

½ ss

Olje til steking

1.5 dl

Vann til suppe

¼ ts

Salt til suppe

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier539 kcal
Energi (kj)2254 kj
Fett20.8 g
Mettet fett14.4 g
Karbohydrater62.5 g
Sukker13.8 g
Protein14.5 g
Natrium543.8 mg

Framgangsmåte

Bak søtpotet
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Skjær søtpotet (uskrelt) i 2 cm biter.

Overfør til et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med en klype salt og pepper og bland godt. Fordel utover i et jevnt lag.

Bak i ovnen i 20-30 min, eller til myke.

TIPS: Bruk ekstra brett hvis det blir trangt

Forbered råvarer
2

I mellomtiden, skjær vårløk i tynne skiver.

Press eller finhakk hvitløk.

Skjær paprika i 2 cm biter.

Skyll kidneybønner.

Skjær lime i båter.

Stek grønnsaker
3

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek vårløk og paprika i 4-5 min, eller til mykt.

Tilsett hvitløk, Panamat og Ay Cajun-ba, og stek i 30 sek.

La simre
4

Tilsett kidneybønner, hakkede tomater, vann, kokosmelk og grønnsaksbuljong.

Kok opp, senk til middels varme og la putre i 10-12 min, eller til suppen begynner å tykne.

Krydre suppen
5

Tilsett en stor skvett limesaft og krydre med salt og en klype pepper.

Server
6

Anrett suppe i skåler.

Topp med søtpotet.