topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kokospanert torsk

Kokospanert torsk

med pak choi-salat og asiatisk saus

Frisk opp ukens fiskemiddag med noen spennende ingredienser. Vi panerer torskefileter i panko og kokos, som gjør fisken både saftig og sprø. Samtidig koker vi luftig ris, og blander en herlig grønn pak choi-salat med eple og peanøtter. Hev retten et siste hakk med en fyldig asiatisk saus laget med ingefærkrydder, søt chilisaus og soyasaus.

Tags:
Rask
Allergener:
Sennep
Egg
Gluten
Hvete
Fisk
Peanøtter
Soya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Langkornet hvit ris

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

15 g

Revet kokos

(Kan inneholde Nøtter, Peanøtter, Hvete, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Bygg, Sesam)

250 g

Torsk

(Inneholder Fisk)

1 stk

Pak choi

1 stk

Eple

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

40 g

Søt chilisaus

12.5 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

1 stk

Egg (steg 2)

2 ss

Hvetemel (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 4)

½ ss

Olivenolje (steg 4)

½ ss

Hvetemel (steg 5)

1 dl

Vann (steg 5)

1 ss

Smør (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier897 kcal
Energi (kj)3752 kj
Fett32.9 g
Mettet fett11.8 g
Karbohydrater104.2 g
Sukker19.7 g
Protein39.5 g
Natrium32.9 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en mellomstor kjele med vann [3 dl | 5,5 dl].

Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts], senk til middels lav varme og la putre i 14 min under lokk.

Fjern kjelen fra varme og la hvile under lokk i 10 min.

TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler.

Paner fisk
2

Bland hvetemel [2 ss | 4 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en dyp tallerken.

Pisk egg [1 stk | 2 stk] i en ny dyp tallerken.

Tilsett panko og revet kokos i en tredje dyp tallerken.

Tørk fisk med kjøkkenpapir og krydre med en klype salt.

Vend fisk først i mel, deretter i egg og til slutt i pankoblandingen.

TIPS: Bruk 2 ss melk hvis du ikke har egg.

Stek fisk
3

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje, og varm opp på middels høy varme.

Stek fisk i 2-3 min, eller til gyllen og gjennomstekt.

Legg til side på en tallerken med kjøkkenpapir.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

Bland salat
4

I mellomtiden, finhakk pak choi.

Halver eple, fjern kjerne og skjær i tynne staver.

Bland pak choi, eple, peanøtter, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en mellomstor skål.

Lag saus
5

Visp sammen mel [1/2 ss | 1 ss] og vann [1 dl | 2 dl] i en liten skål.

Tørk av stekepannen og varm opp på middels varme.

Tilsett soyasaus [1/2 pose, 2P], Ginger Ninja, søt chilisaus og smør [1 ss | 2 ss].

Rør inn melblanding når smøret har smeltet. La putre i 1-2 min, til tyknet. Fjern fra varme.

Server
6

Fordel ris i skåler, og topp med torsk og salat.

Øs saus over fisken.